Alex & Lydia

okt 26, 2018

In de herfst van 2018 trouwen Alex & Lydia … en Evi, hun 2 jarige dochtertje. Wat een schatje! Ik kan wel een heel trouwalbum vullen met foto’s van haar ;-)).

Als ik aankom bij hun gezellige huis in Epse is het al een gezellige drukte. Ik begin met het maken van wat foto’s van haar & make up van Lydia en dan is het tijd om naar boven te gaan en de jurk aan te trekken. Altijd een mooi moment. Terwijl Alex in een prachtig pak met supergave details (houten stropdas & houten manchetknopen van een Playstation controller) met alle familie verwachtingsvol klaarstaat in de kamer komt de prachtige bruid binnen.

Na nog een broodje gaan we naar het Epserbos en het Havenkwartier in Deventer om prachtige foto’s te maken. Supergaaf om op deze 2 heel verschillende locaties hele verschillende foto’s te maken.

Dan halen we Evi op bij haar kinderdagverblijf in de Deventer binnenstad, waarna we ook nog een paar foto’s daar maken.

Bij de Buitensociëteit Bowling de Worp gaan we gauw naar binnen om op te warmen. De gasten komen aan en nemen plaats in de prachtige trouwplek in de grote zaal. Dan komt Alex met Evi binnen gevolgd door Lydia die wordt weggegeven door haar moeder Beja. Na de prachtige ceremonie komt Evi met oma op haar driewieler met blikjes aangereden om de ringen te brengen en terwijl er volop bellen worden geblazen loopt het nieuwbakken bruidspaar naar de kamer ernaast waar de prachtige bruidstaart al klaarstaat. Na een gezellige borrel volgt een heerlijk buffet met mooie & ontroerende speeches. Het is ontroerend om te zien hoe blij iedereen is voor dit lieve bruidspaar. Na nog een laatste foto buiten is het tijd om te gaan.

Het was weer een topdag!

Alex, Lydia & Evi ….. ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp, Deventer

Fotolocatie: Epser bos / Fooddock, Deventer / Bergkwartier, Deventer

Babs: Hedwig Peters

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?