Cedes & Milou

sep 20, 2019

Hair@all in Deventer, daar begon de trouwdag van Cedes & Milou. Toen ik aankwam zat de bruid al in de stoel om haar stoere korte kapsel perfect in model te laten brengen door Gerco. Milou, totaal niet zenuwachtig met heel veel zin in de dag, was daar samen met de dochters van Cedes. Terwijl we volop aan het speculeren waren of de jurk van Milou in haar lievelingskleur roze zou zijn was het tijd voor make up. Dat werd echt prachtig gedaan met gele en roze accenten.

 

De plechtigheid vond plaats in de serre van Boode. Nadat de gasten zaten en de muziek startte kwam Cedes binnen met aan elke arm een dochter. Hoe bijzonder om op je trouwdag door je dochters te worden begeleid! Milou kwam de serre binnen met haar vader. Allebei stralend en ontroerd. Het bruidspaar nam plaats in 2, perfect bij de styling van de dag passende, prachtige roze fauteuils. Henk van Baalen, oud leraar van Cedes, maakte er een mooie ceremonie van met de 2 geloften van het bruidspaar en een fantastisch nieuwtje als hoogtepunt.  Het is zo mooi om te horen hoe blij ze zijn met elkaar, met de meiden van Cedes en dan nog een kleintje op komst! Dochter Floor kwam de ringen brengen en na het tekenen van de akte en de felicitaties was het tijd voor een borrel en heerlijke cup cakes. Het weer was top dus de rest van de middag was iedereen lekker buiten.

In zaal BrinXs en op het balkon vond de rest van de dag plaats. De sfeer was heerlijk ongedwongen & het buffet heerlijk. Boode heeft een paar prachtige plekken om foto’s te maken, dus na het fruit heb ik het bruidspaar nog even meegenomen voor een korte fotoshoot.

De trouwdag werd afgesloten met een gezellig dansfeest. Tijdens de openingsdans lieten de dochters allemaal roze & blauwe ballonnen op, wat een geweldige verrassing was voor alle avondgasten. Na nog een uurtje de sfeer van de avond te hebben vastgelegd, zat mijn dag er op.

 

Lieve Cedes & Milou, ontzettend veel geluk samen met jullie meiden! 

 

Trouwlocatie                Enjoy Boode, Bathmen

Fotoshoot locatie        Bos bij Hotel Gaia, Diepenveen

Babs                             Henk van Baalen

Jurk                              Yalisa’s Bruidsmode, Apeldoorn

Pak                                Roetgerink, Enter

Bloemen                       De Pronkkamer, Twello

Ringen                          Marleen Peters, Deventer

Make up                        Hair@all  

Haar                              Hair@all  by Gerco, Deventer

Muziek feest                 DJ Productions (Julian) 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?