Edwin & Ellen

jul 20, 2018

De ceremoniemeesters lopen al rond bij Buitensociëteit Bowling de Worp, als ik aankom op de trouwlocatie. Wat ziet het er weer prachtig uit. Het is echt zo’n zomerdag waarop de meeste bruiden hopen als ze gaan trouwen in juli. Terwijl de tissuedoosjes worden klaargezet druppelen de eerste gasten al binnen. Als iedereen er is komt Ellen aan met haar vader. Wat een stralende bruid. Laat dat feestje maar komen!!

Terwijl Ellen zich met haar vader terugtrekt om ervoor te zorgen dat Edwin haar nog niet ziet, komen Edwin en de kinderen Toni & Joya aangereden. De kleine prinses stapt uit alsof het hele feestje speciaal voor haar is georganiseerd en stapt parmantig over de loper, terwijl grote broer Toni dicht bij Edwin blijft. Hij is echt de grote broer, met een taak, want hij heeft de ringen! 

De ceremonie was mooi & ongedwongen. Terwijl Joya de speeltuin onveilig maakte en af en toe voor een slokje drinken bij haar broer kwam, spraken Ellen & Edwin prachtige geloftes uit. Die blik van Edwin, zoals hij naar Ellen kijkt. Kippenvel!

Na de ceremonie was het tijd voor taart! Na nog een uurtje gezellig hebben geborreld vertrok het gezelschap lopend naar het pontje om de IJssel over te varen en op de kade bij De Tobbe heerlijk een sateetje te eten.

Na het eten werd er nog een flink feestje gevierd bij de Buitensociëteit.
Ellen, Edwin, Toni & Joya ….. ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp, Deventer
Eten: De Tobbe, Deventer

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?