Eva & Arnold

jan 20, 2017

Zon & sneeuw, een lieve bruidegom & een prachtige balinese bruid ….. hoeveel geluk kun je hebben op een trouwdag in januari!

De dag begon met een heerlijk ontspannen Eva die met haar vriendin al druk bezig was met haar & make up. Haar zus was over uit Bali net als een vriendin uit Oostenrijk, hartstikke gezellig dus! 

Nadat de jurk en de schoenen (met waanzinnig hoge hak om haar boomlange aanstaande nog een beetje makkelijk te kunnen zoenen ;-)) de prachtige bruid helemaal af maakten vertrokken we naar Berg & Bos. Supermooi, maar ook super koud met dit weer. We glibberden samen over de ijzige paden richting de mooiste plekjes om daarna gauw de warme auto in de gaan op weg naar het stadhuis in Apeldoorn, waar alle gasten al ongeduldig stonden te wachten.

 

Na de ceremonie was het ‘gouden uurtje’, waanzinnig mooi licht bij zonsondergang,  dus hebben we gauw nog een foto moment ingelast bij een parkje in de buurt!

Wat een geluk dat het zulk mooi weer is in januari. Op naar de Brugwachter, waar het bruidspaar door alle gasten al vrolijk werd onthaald met een confetti kanon. 

Na de taart, borrel & speeches was het tijd voor een heerlijk diner!

En toen zat deze dag er al weer op.

(In de zomer van 2017 zijn Arnold & Eva ook nog met alle familieleden op Bali getrouwd.)

Fotoshoot: Berg & Bos Apeldoorn
Huwelijk: Stadhuis Apeldoorn
Diner: De Brugwachter, Apeldoorn

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?