Frank & Hilde

mei 19, 2018

19 mei was de trouwdag van Frank & Hilde, een superlief stel uit Wilp. De dag ervoor waren de vele gasten uit Noorwegen al aangekomen en was het feest al een beetje begonnen met een gezellig etentje bij de Buitensociëteit in Deventer.  Maar vandaag was het echt zover. De trouwdag!

Toen ik aankwam was Hilde samen met haar moeder al druk bezig met de laatste voorbereidingen en het aantrekken van de jurk. Hilde zag er werkelijk schitterend uit. Dochter Maria kreeg haar prachtige jurk aan en we waren klaar voor de komst van de 2 mannen!

Terwijl Harry & Meghan in Engeland de kerk inkwamen, kwam ons eigen ‘hoog bezoek’ eraan. Frank, vergezeld door zijn moeder & zoon Marcus, kon niet wachten om Hilde & Maria te zien. Na een emotionele ontmoeting in de tuin, vertrokken we met zijn allen naar Buitensociëteit Bowling de Worp. De gasten waren al aanwezig en zagen eerst Frank & Maria over de loper gaan, gevolgd door Hilde die werd weggegeven door zoon Marcus. De ceremonie, buiten onder de prachtige oude boom, was super. Vooral door de prachtige speech van Frank.

Na de ceremonie verlieten we de gasten heel even om naar de IJsselkade te gaan voor een fotoshoot. Wat is Deventer toch een prachtige fotogenieke stad en met zo’n lief & mooi bruidspaar was het niet zo moeilijk om hele mooie foto’s te maken.

Na een klein uurtje gingen we gauw weer terug naar de borrel. Daar werd nog gauw de geheime flashmob geoefend met alle daggasten, waarna het tijd was om in de prachtige eetzaal te gaan eten.

Om half 9 kwamen de avondgasten en werd het feest geopend met de flashmob. De meeste gasten waren daarna niet meer van de dansvloer te slaan. Het begin van een geweldige avond! 

 

Het was een waanzinnig mooie dag! Lieve Frank & Hilde, ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie : Buitensociëteit Bowling de Worp

Taart & Bloemen : Floak

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?