Frans & Jet

feb 18, 2019

Hoe bijzonder is het als jouw ‘oude buurman’ gaat trouwen met de moeder van een van je meest speciale oud leerlingen ooit. En ze jou bellen om te vragen dat vast te leggen! Lucky me!

Ik was voor de gelegenheid maar gezellig bij mijn ouders gaan logeren om klokslag 8 uur een deurtje verder binnen te schuiven. Daar was de sfeer relaxed en na een kop thee & de laatste make up handelingen, gingen we op weg naar het gemeentehuis in Raalte.

 

Daar aangekomen kreeg hond Pomme zijn prachtige strik om en stonden de kinderen van Jet al te wachten. 20 jaar ouder maar niks veranderd! We hadden nu nog geen tijd om bij te kletsen, want er moest meteen om 9 uur worden getekend! Na het ondertekenen van de akte en het uitwisselen van de ringen stonden we al snel weer buiten, alwaar de kinderen blikjes achter de auto hadden geknoopt en rozenblaadjes over de auto hadden gestrooid. Zo mooi om te zien dat ze allemaal zo blij zijn dat hun ouder het geluk weer heeft gevonden. De blijheid spatte van hen en het bruidspaar af.

 

Al rammelend met die blikjes gingen we op naar het Overijssels kanaal, een bijzondere plek voor Frans & Jet waar ze vaak wandelen met Pomme. Na de fotoshoot gingen de kinderen alvast terug naar huis, terwijl wij nog een paar foto’s maakten. Toen wij ook thuis aankwamen stonden hun kinderen samen met alle buren en 2 confetti kanonnen klaar om het bruidspaar welkom te heten. Nadat Frans zijn bruid over de drempel tilde was het tijd om de prachtige taart aan te snijden. Gemaakt door collega Anoek die vandaag de hele catering op zich had genomen. De taart was zalig evenals de heerlijke lunch. Alles lekker in hun eigen sfeervolle huis …. en tuin, want wat een mazzel dat het in februari al zulk enorm lekker weer was!

 

Na een paar uur genieten van de stralende gezichten, mooie speeches en het leuke weerzien met mijn oud leerlingen & buurkinderen zat mijn deel erop.

Ik vond het bijzonder & ontzettend leuk om vandaag erbij te zijn. 

 

Zin om meer blogs te lezen? Klik dan hier!