Freek & Chestety

jul 7, 2017

Trouwfoto’s maken van dit leuke stel in het prachtige Zutphen op een stralende dag in juli….. Lucky me!

Mijn dag begon bij Chestety waar het op 25m2 een gezellige chaos was met allemaal familieleden die waren blijven logeren of gezellig binnen kwamen waaien. Terwijl de bruid 2 uur bezig was met de hair & make up artist, werd tussendoor nog snel de koffer gepakt voor de huwelijksreis de volgende dag en waar zijn ook alweer de ringen!!!! Haar 3 nichtjes zagen er prachtig uit net als de bruid in haar waanzinnig mooie jurk!

Ondertussen trok Freek in het huis van zijn vader zijn trouwpak vast aan en kwam er een waanzinnig mooie koets met paarden aangereden om hem naar zijn aanstaande te brengen. Na een emotionele ontmoeting reden we naar de oude stadsmuur van Zutphen om foto’s te maken.

Toen we aankwamen bij het stadhuis stonden familie en vrienden al te wachten. Eenmaal binnen volgde een mooie ceremonie waarna het bruidspaar buiten bloemblaadjes over zich heen kreeg en op de trap voor de prachtige blauwe deur van het fotogenieke stadhuis twee duiven losliet.

Met zijn allen liepen we door het prachtige centrum van Zutphen naar het terras van Camelot om de overheerlijke taart te aan te snijden en natuurlijk te proeven. 

Na een uurtje gingen wij voor een fotoshoot op pad. Dit keer niet per koets maar in Freeks droomauto …. een midden in de winkelstraat al klaar staande knal oranje Ford Mustang!!

Na een emotioneel maar mooi bezoek aan het kerkhof reden we door naar Dieka in Markelo, waar na een heerlijk diner mijn dag erop zat.

 

Lief bruidspaar, heel veel geluk samen!

 

Trouwlocatie: Stadhuis Zutphen

Borrel: Camelot, Zutphen

Diner & feestlocatie: Dieka, Markelo

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?