Glen & Cynthia

apr 19, 2022

Glen en Cynthia ontmoette ik op de Open Top Trouwlocatie dag bij Buitensociëteit Bowling de Worp , waar zij april 2022 wilden gaan trouwen. Na een gezellig intake gesprek bij hen thuis was het een klein jaar verder dan eindelijk zover. Gelukkig waren alle COVID maatregelen verleden tijd en stond niets in de weg om een groot feest te vieren. Die begon ‘s ochtends vroeg bij hen thuis waar een relaxte Cynthia door haar vriendinnen Svenja en Jaleesa werd omgetoverd tot een prachtige bruid. Na de first look in de tuin gingen we naar de Worp om in het park en bij de IJssel foto’s te maken.
Na de fotoshoot was er tijd om verstopt in een andere zaal even te relaxen, terwijl de gasten alvast plaatsnamen onder de oude boom in de tuin van deze prachtige locatie. Eerst kwam Glen samen met hun zoontje aan lopen en daarna kwam Cynthia die werd weggegeven door haar vader. Altijd een prachtig moment.

 

Na de ceremonie was het tijd voor taart, een toost, lekker borrelen en natuurlijk bowlen. 

Onder een mooi doek met warme heaters bij de sfeervolle kiosk genoten de gasten van een lekkere bbq om daarna los te gaan op de dansvloer waar DJ Randy Bishop heerlijk stond te draaien!

 

Lieve Glen & Cynthia
Ontzettend veel geluk samen!

 

 

 

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Persoonlijk Huwelijk, Hedwig Peters

Jurk:  ​Prinses bruidsmode Apeldoorn

Pak : Jac Hensen , Apeldoorn

Bloemen & Taart : Floak

Ringen: Marleen Peters juwelier

Muziek: DJ Rhandy Bishop

Haar & Make up: Jaleesa & Svenja

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?