Hans & Annemarie

jun 3, 2017

Deze stralende dag begon in Deventer, waar Annemarie samen met haar dochter begon bij Haarpartners in Deventer, terwijl haar 2 schoondochters iets verderop in de straat door de kappers van La Coupe onder handen werden genomen. Toen de meiden bijna klaar waren, kwam Hans binnen voor zijn haar (mannen kunnen dat zoveel sneller ;-))en toen iedereen klaar was konden we nog een paar mooie foto’s maken in de altijd fotogenieke Grote Overstraat in Deventer. Op naar Raalte! Annemarie is al eerder getrouwd geweest en had van tevoren gezegd ‘Ik heb niet echt een trouwjurk aan hoor!’ maar wat was ze een prachtige echte bruid! Onder toeziend oog van de buren ging het bruidspaar met hun gezin in een waanzinnige limousine op naar Deventer.  Bij de IJssel maakten we een aantal mooie foto’s met zijn allen en van het bruidspaar alleen. De jongelui zouden vast naar de trouwlocatie gaan om wat dingen voor te bereiden (waarover later meer :-))

Alle gasten stonden al te wachten bij de Buitensociëteit toen Hans & Annemarie in de limousine aankwamen. Toen iedereen zat kwamen ze samen stralend aanlopen. Ontroerend & mooi om te zien hoe blij zij met elkaar zijn. 

De ceremonie was warm en persoonlijk, mede door een prachtige speech van de broer van Annemarie. Halverwege de ceremonie dacht ik ‘die rozenblaadjes waarmee gestrooid zou worden, die zie ik nergens……’ dus ik trek dochterlief aan de mouw. “Welke blaadjes? Broer, heb jij een idee? Wat???? Oooohhh moesten we dat doen terwijl jullie foto’s gingen maken!!!” Dus hop daar gingen ze gauw met vriendin Liane de blaadjes van de pioenrozen plukken om nét op tijd weer bij de ceremonie te zijn om ze over het nog steeds stralende echtpaar, die dat allemaal prima, waarschijnlijk herkenbaar en wel vermakelijk vond,  te gooien. 

Na de ceremonie en de felicitaties was het tijd voor taart! Hans, hadden we daar ook niet van die leuke vorkjes voor bedacht? Waar liggen die ook alweer? Niet veel later vond zoonlief ook nog de doos met corsages, die in het kader van ‘better late then never’ en ‘laat nooit je bruiloft regelen door een stel pubers’ met een charmante big smile werden uitgedeeld! 

De rest van de middag was het gezellig borrelen in de tuin en konden we buiten eten. De sfeer was super en het eten heerlijk! De zus van Hans speelt in de band Flor D’Luna die een prachtig optreden gaven. 

’s Avonds was er feest met een hilarisch stukje van de zoons & heerlijke muziek. 

Lieve Hans & Annemarie, ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp, Deventer

Babs: Kim Geven
Muziek: Flor d’Luna

Haar: Haarpartners Deventer (Bruid en Bruidegom) La Coupe, Deventer (schoondochters)

Taart: Sweet Charlotte, Apeldoorn

 

 Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?