Jeffrey & Irene

sep 10, 2021

Met sommige bruidsparen heb je meteen een klik. Ik ontmoette Irene toen ik de bruiloft van haar vriendin Wilma fotografeerde en was blij verrast toen ze me in 2019 vroeg om de bruiloft van haar & Jeffrey vast te leggen. Na een gezellig intake gesprek was alles klaar voor een bruiloft in 2020, was het niet dat daar éen of ander virus tussenkwam. Jeffrey & Irene besloten van de nood een deugd te maken en 9 maanden later werden zij de trotse ouders van een schatje, Nadine! Toen zij een half jaar was werd camping Het Reestdal van haar ouders omgetoverd tot feestlocatie en was het dan eindelijk zover.

Toen ik aankwam was de kapster al druk bezig met het haar van Irene en liep de hele familie gezellig in en uit, nog druk de laatste dingen regelend. Jeffrey (die keurig volgens draaiboek aangekleed klaarstond bij zijn ouderlijk huis) werd geappt nog maar een extra bak koffie te nemen, want de make up en het aantrekken van de jurk met mega veel laagjes stof, duurde tóch iets langer dan gedacht 😉 Geen enkel punt, dat is het voordeel als je alles zo zelf regelt!

Jeffrey, zelf vrachtwagenchauffeur, kwam aanrijden met een waanzinnig mooie rode vrachtwagen en de 2 zagen elkaar voor het eerst voor het ouderlijk huis van Irene.

 

Het was nog een heel gedoe om alle laagjes in de truck te krijgen en even later gingen we op weg om foto’s te maken. Eerst bij het graf van de vader van Jeffrey en daarna wandelden we door naar het Bruggetje van Bartje, een prachtige plek in de natuur. 

Weer aangekomen bij camping Het Reestdal stonden alle daggasten al te wachten om het paar welkom te heten en was het tijd voor taart. Daarna volgde een gezellige borrel met leuke stukjes van familie & vrienden.

 

Perfect getimed konden we nog net voor het enorm begon te regenen een aantal groeps- en familiefoto’s maken. Altijd een mooie herinnering voor later. Het was een hele uitdaging om alle kleintjes van Irenes familie met het paar op de foto te krijgen en stiekem vind ik dan altijd de ‘making of’ foto’s minstens zo leuk!

Na een lekker buffet reden het bruidspaar, videograaf Jitske en ik vast vooruit naar het mooie Reestkerkje. Jeffrey & Irene hadden speciaal voor de dienst een dominee gevraagd waar zij een bijzondere band mee hebben. Dit, en het feit dat de band van Irenes broer op prachtige wijze de muzikale omlijsting verzorgde, zorgde voor een hele mooie en persoonlijke dienst.

Als klap op de vuurpijl was er een optreden van pianist Jan Vayne. Hij speelde prachtige romantische nummers die elke keer weer samenkwamen met het paars favoriete nummer van Henk Wijngaard ‘Met de vlam in de pijp’ , wat echt super geestig was. 

Na de dienst gingen alle gasten terug naar de camping waar de avondgasten inmiddels waren gearriveerd en het feest kon beginnen. 

 

 

LieveJeffrey & Irene, nog heel veel geluk samen met Nadine en de inmiddels geboren Tobias!

 

Locatie                                                        Camping het Reestdal, Balkbrug

Kerk                                                             Reestkerk, Balkbrug

Haar                                                            Natuurlijk met Haar                               

Jurk                                                             Dynasty Bruidsmode, Zwolle

Pak                                                              Suits and Ties

Ringen                                                        Juwelier Hekman, Hardenberg

Band                                                            Berry & The Pacemakers

Vrachtwagen                                              Via Via

Videografie                                                Jitske Seckel

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?