Jeroen & Cindy

okt 1, 2021

Een bruiloft op mijn verjaardag….. Lucky me!

Jeroen & Cindy zouden eerst in 2020 gaan trouwen, maar moesten hun dag verplaatsen wegens het iedereen welbekende virus. En als je al zo lang heel graag wilt trouwen, dan is dat niet leuk. Maar op 1 oktober kon het dan eindelijk doorgaan.

Toen ik ’s ochtends vroeg aankwam in Cindy’s ouderlijk huis zaten de krulspelden er al in en was de bruid samen met haar ouders & 2 schoonzussen druk bezig zich klaar te maken voor haar grote dag.

 100 meter verderop was Jeroen in hun eigen huis samen met zoon Quinn en zijn ouders bezig met hun voorbereidingen. Nadat de kleding en de corsages helemaal goed zaten kwam de prachtig blauwe Bentley aangereden en was het tijd om Cindy op te halen. De beer van Quinn ging natuurlijk ook mee. Het mannetje met zijn beertje…. een ontroerende combinatie en wat deed hij het geweldig de hele dag! 

Na de ontmoeting werd een toost uitgebracht in de tuin en vertrok het paar in de Bentley naar het Bergkwartier in de oude binnenstad van Deventer. Precies toen we klaar waren met foto’s maken begon het echt flink te plensen en doken we gauw de Bergkerk in. Na 10 minuutjes was het gelukkig weer droog en reden we nog even naar de Worp om prachtige foto’s te maken met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond. Net na de laatste klik begon het weer te regenen dus snel de mooie Bentley weer in!

Wat een geluk dat het allemaal was gelukt met shoot! Op naar Boerhaar!

En terwijl de éen alvast keek waar de kinderen konden gaan staan, maakte de ander nog een dansje op de rode loper van Zaal Logtenberg in afwachting van het paar. Daar kwamen ze dan eindelijk aan. Een stralend paar stapte uit de auto. Eindelijk trouwen! Na het ontvangst namen de gasten plaats in de prachtige serre. Op hun eigen gekozen muziek kwam Jeroen binnen samen met Quinn, gevolgd door Cindy die door haar vader werd weggeven. Altijd een bijzonder moment. 

De ceremonie was mooi met als hoogtepunt kleine Quinn die de ringen kwam brengen. De ring van Jeroen was te klein gemaakt, dus werd onder toeziend oog van alle blije gasten en een zeer trotse oma, maar om zijn pink geschoven. Door een zee van bellen liep het kersvers getrouwde stel naar het borrelgedeelte waar de taart al klaar stond.

Na het maken van nog wat groepsfoto’s zat mijn deel erop en ging het feest nog verder tot in de late uurtjes. 

Jeroen, Cindy & Quinn ….. ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie:                                          Logtenberg op de Boerhaar

Jurk                                                        Nathalie’s Bruidsmode – Apeldoorn

Pak                                                         ROKA – Enschede

Haar & Make up                                    Partylooxx, Renate Husmans – Deventer

Ringen                                                    Rozenhof Trouwringen – Veeningen

Bloemen                                                Bloem en Pracht Keizerslanden – Deventer

Babs:                                                      Johanna Boverhuis

Auto                                                        Hans Classic Cars – Nijkerk

Taart                                                       Bakkerij Jolink – Wijhe

Band:                                                      Rootz (uit Groesbeek) 

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?