Kjeld & Charlotte

apr 26, 2016

Voor de wet was dit lieve stel in februari al getrouwd, maar een feest …. dat gaven ze toch liever in april. Intiem, met een klein gezelschap, ongedwongen & vooral gezellig.

De dag begon in het prachtige huis van de ouders van Charlotte. Terwijl haar moeder & zusje zich bezig hielden met haar knappe dochters Isabel & Liselot, werd Charlotte omgetoverd van mama tot een prachtige bruid. Toen de meisjes daarna ook hun jurken & coole all stars aantrokken waren ze helemaal klaar voor papa Kjeld! Die had zich in zijn ouderlijk huis klaargemaakt met hulp van zijn ouders, broers & zus.

Met Kjeld onderaan de trap en de rest van de familie ongeduldig in de kamer, was het tijd voor Charlotte om met de meisjes naar beneden te komen. Tijd om te gaan trouwen!

Gelukkig had het bruidspaar mooie doorzichtige paraplu’s geregeld voor het geval het zou regenen. Ik geef altijd de tip om te zorgen voor mooie paraplu’s (in een leuke kleur of doorzichtig), want je wilt toch voorkomen dat je met een knalgele  ‘Jumbo’ of ‘Volvo 4 ever’ paraplu in zo’n prachtige auto stapt.

Op naar Giethoorn, waar de oom & tante van Charlotte sterrenrestaurant ‘de Lindenhof’ runnen. Een supergave plek om te trouwen en natuurlijk te eten.

Charlottes broer was speciaal voor deze gelegenheid de babs en hield een prachtige speech. Maar de zakdoeken konden echt tevoorschijn komen toen Kjeld zijn Charlotte toesprak. En gelukkig zat er bij mij een camera voor ;-).

Nadat de aktes onder toeziend oog van Liselot waren getekend, was het tijd voor de prachtige & heerlijke bruidstaart. Daarna hebben we nog wat foto’s in de tuin gemaakt en bestond de middag uit mooie speeches & hilarische stukjes, terwijl iedereen steeds voorzien werd van heerlijke hapjes.

Want tjonge jonge…. ik heb nog nooit van mijn leven zo lekker gegeten! Allemaal heerlijke smaken kwamen steeds in perfecte hoeveelheden voorbij. De kinderen & gasten kropen gezellig bij de koks in de keuken, terwijl we met zijn allen genoten van heerlijk smaakexplosies.

Terwijl de kinderen nog heerlijk aan het spelen & rond rennen waren en de gasten nog zaten na te genieten van de geweldige dag, was het voor Ramon en mij tijd om te gaan.

Weer een onvergetelijke bruiloft mogen vastleggen. Lucky me!

Locatie: Restaurant de Lindenhof, Giethoorn
2nd shooter: Ramon Casparie, Laten Maken

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?