Mark & Junailis

aug 13, 2021

De aanloop naar deze dag verliep voor Mark & Junailis alles behalve rimpelloos maar gelukkig was het dan eindelijk vrijdag de 13e…. Hun trouwdag! 

Terwijl Junailis in een prachtige kamer van het Pillows hotel al druk bezig was met haar & make up arriveerde ik bij Mark in hun huis in Deventer. Samen met zijn moeder, oom en tante trok hij zijn trouwpak aan en gingen we naar het Pillows hotel waar even later de ontmoeting plaatsvond. 

In de hotelkamer was het ondertussen een gezellige chaos. De kids keken tv, de bruid haar broer zat bij de kapster en nadat de jurk aan was… besloot Junailis toch nog maar even te gaan plassen ?. Groot gelijk, want dat trouwt toch een stuk relaxter.

 

 Na het maken van de foto’s bij de IJssel wandelden we in het heerlijke weer naar de Buitensociëteit op de Worp in Deventer, waar onder de prachtige boom in de tuin de ceremonie plaatsvond. Mark en zijn moeder kwamen samen als eerste aan lopen. Daarna de kinderen met de bloemenmeisjes, gevolgd door de moeder van de bruid die er werkelijk schitterend uitzag. Toen was het tijd voor de bruid, die al zingend naar haar aanstaande man toe liep. Wat een mooi begin. Junailis’ vader kon er wegens ziekte helaas niet bij zijn, maar volgde de ceremonie in Curaçao via de telefoon.

De 3 zoons, allemaal in dezelfde stoere outfit, vonden de ceremonie wel wat lang duren, maar deden het top en genoten van hun belangrijke taak om het huwelijk af te slaan na het ja woord! Na de ceremonie genoten de gasten van het heerlijke weer, de lekkere taarten en speciale Antiliaanse hapjes.

 

Lieve Mark & Junailis, nog heel veel geluk samen met jullie 3 prachtige zoons!

 

Locatie                                                        Buitensociëteit Bowling, de Worp

Locatie make up/first look                        Pillows Hotel, Deventer

Haar & Make Up                                        Danisa New Look Hairstylist, Zwolle

Babs                                                            Hedwig Peters

Pak                                                              Suitsupply, Wilp

Bloemen                                                     Droogbloemen.nl

Taart                                                           Cake by Jeanine, Zwolle

Jasje Junailis                                              www.aimyourwedding.com

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?