Martin & Babette

mei 13, 2022

Hoe bijzonder is het als je een bruiloft mag vastleggen van een ontzettend lief stel dat je al jaren kent, omdat zij vrienden van jouw vrienden zijn. Wat een eer en wat leuk! Dus met de muziek hard aan reed ik 13 Mei slingerend door de weilanden naar de Achterhoek. Op naar Lichtenvoorde waar de bruid al naar de kapper was geweest. Na een lekker kopje thee was het tijd voor Martin om zich samen met zoons Kees & Rijk klaar te maken voor de grote dag. Nadat ook Babette haar prachtige jurk aangetrokken had was de first look voor hun huis.

 

Na wat foto’s te hebben gemaakt in de tuin van de buren en een mooi optreden van zoon Kees was het tijd om naar de Koppelpaarden te gaan, een prachtig pand in het centrum van Lichtenvoorde. Daar stonden vrienden & familie van het paar al te wachten samen met een paar leden van de Schutterij, waar Martin commandant is.
In een witte auto kwam het paar aanrijden.

Nadat de gasten plaats hadden genomen in de zaal achter het café kwam eerst Martin binnen gevolgd door Babette die door haar 2 zoons werd begeleid. De ceremonie, deels geleid door de burgemeester, was liefdevol en na het jawoord kwam Kees de ringen brengen.

 

De middag brachten we door in het zaaltje daarachter. Stukjes, ontroerende speeches, een lekkere taart en een 7 gangen diner… het was een heerlijk relaxte en ontspannen middag.
Om half 8 liepen we door het centrum naar Markt 5 waar het avond feest begon. Na alle felicitaties kwam de schutterij binnen, ons allemaal mee naar buiten nemend voor een indrukwekkend optreden. Dacht ik eerst nog dat de schutterij een of andere schietclub was, nu weet ik wel beter. Wat was het geweldig. De rest van de avond was het gezellig borrelen en heerlijk dansen geblazen.

 

 

Lieve Martin & Babette. Ik vond het heel bijzonder om jullie dag te mogen vastleggen. Nog heel veel gelukkige mooie jaren samen!

 

Trouwlocatie: De Koppelpaarden, Lichtenvoorde 

Feestlocatie: Markt 5 , Lichtenvoorde

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Natasja te Linde

Jurk:   Dreamdresses

Pak : Heezen mode

Taart: Bakkerij Oude Wesselink

Vegan Taart: Vega La Vie

Ringen: Juwelier Meerdink

Muziek: DJ Newhouse

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?