Maurice & Manon

okt 10, 2015

Een bruiloft in de herfst. Met zomerse temperaturen. Hoeveel geluk kun je hebben?

Steeds meer bruidsparen trouwen als de kinderen al wat ouder zijn. Zodat ook zij het feestje kunnen mee maken. De 3 kanjers van Maurice & Manon hebben enorm veel zin in de dag. Dochter Pien is erbij als Manon haar haar & make up wordt gedaan. Een super gezellig & bijzonder moment om zo samen te beleven. 

Terwijl Maurice, Jenthe & Hugo zich in andere kamers van het huis klaarmaken, gaat de bruid nog even naar het toilet. “Daar hoef ik geen foto’s van hoor!” roept ze nog. Tuurlijk niet. Maar als ik vanuit de slaapkamer even later een blik op de overloop werp, kan ik het toch niet laten ;-)).

Als Manon van de trap af komt, staat Maurice haar beneden al op te wachten. We maken nog gauw wat foto’s voor hun huis en vertrekken dan naar De Boschvijver, een prachtig restaurant in Park Berg & Bos in Apeldoorn. Familie & vrienden zijn al binnen en niet veel later wordt de bruid weggegeven door haar vader.

Na de ceremonie & de taart maken we nog wat foto’s in het park, voordat we naar Het Boschbad gaan. Daar runnen Maurice & Manon in de zomermaanden de kiosk, die speciaal voor de gelegenheid is omgetoverd tot feestlocatie. Het ziet er geweldig uit. Buiten staan een paar stoere mannen te bbq’en en de sfeer is echt super. 

We maken nog wat groepsfoto’s buiten en dan begint het feest.

Lieve Maurice & Manon, ontzettend veel geluk samen!

Trouwlocatie: De Boschvijver, Apeldoorn
Feestlocatie: Het Boschbad, Apeldoorn
2nd shooter: Ramon Casparie, Laten Maken

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?