Mike & Daniëlle

jun 21, 2019

Een prachtig bruidspaar, een fotogenieke foto- en trouwlocatie, mooi weer & gezellige mensen. De ingrediënten voor een topdag!

Samen met Elma Dingemans als 2nd shooter was het een feestje om de trouwdag van Mike & Daniëlle vast te leggen op de gevoelige plaat.

We begonnen de dag al vroeg in mijn oude ‘hometown’ Raalte.  Ik in het ouderlijk huis van de bruid en Elma bij Mike. Het haar & de make up werd gedaan door haarstyling Mariël, mijn ‘oude’ kapster dus ook nog eens een gezellig weerzien. Daarna werd de heerlijk ontspannen bruid door haar moeder en zus in haar prachtige trouwjurk geholpen en volgden, voor de ontmoeting met haar aanstaande, de eerste blikken op de bruid door haar vader en broertje. Toen kwam Mike aan in een prachtige Audi cabrio. Op naar Haarle waar we foto’s hebben gemaakt in een prachtig graanveld met korenbloemen.

Na de lunch vertrokken we naar Hoog Holten. Op een (net nieuw aangelegde prachtige) open plek in het bos tussen de bomen volgde een mooie ceremonie. Mike kwam aangereden in de Audi waarna Daniëlle werd weggegeven door haar vader, terwijl het nummer ‘dochters’ van Marco Borsato speelde. De blikken van Daniëlle & haar vader, maar ook de trotse blik van Mike…….. op zulke momenten is het zo’n eer om hier getuige van te mogen zijn!
Na door een boog van bellen te zijn gelopen sneed het kersverse bruidspaar de taart aan en volgde een gezellige middag in de tuin waar ook de kinderen van juf Daniëlle langs kwamen! Die stralende koppies, heerlijk om te zien!

Na een lekker buffet kwamen de eerste avondgasten al aan en begon het feest in de gezellige kelder van Hoog Holten.

“Een openingsdans……daar deden ze niet aan” hadden ze van tevoren tegen familie en vrienden gezegd. Hoe groot was de verrassing toen Mike toch ineens begon te dansen, Daniëlle snel meedeed en vervolgens ook nog een stel vrienden de dansvloer op renden. Een heerlijk begin van een topavond die voor ons, na een dag met 14 uur fotografie en zo’n 5000 foto’s, eindigde.

Lieve Mike & Daniëlle. Ontzettend veel geluk samen!

 

Trouwlocatie:                     Hoog Holten, Holten

2nd shooter:                      Elma Dingemans fotografie

Jurk                                   Hony Bruidsmode

Pak                                    HKC Hony

Bloemen                            De Plantage, Raalte

Taart                                  My Kitchen playground

Ringen                               Diekman Nijverdal

Haar & Make up                Hairstyling Mariël

Voertuig                              Huiskes Kokkeler

Muziek feest                       DJ Normen

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?