Natascha & Martijn

mei 18, 2018

Een ontzettend lief & verliefd stel.

Gezellige familie & vrienden.

Een stralende dag.

Een unieke locatie.

……   En een vader met een hele gave trekker!

De ingrediënten voor de trouwdag van Martijn & Natascha!

Samen met haar 2 beste vriendinnen en haar ouders begon Natascha’s dag in haar ouderlijk huis. Terwijl haar vader de prachtige old timer trekker oppoetste, deed de kapster & visagiste dat minstens zo nauwkeurig bij de bruid ;-).

Natascha was super ontspannen en straalde aan alle kanten. Nadat Martijn zijn bruid van top tot teen had bewonderd en haar het prachtige boeket had overhandigd, was het tijd om op de trekker te klimmen.

Ready for a ride!!

Na een prachtige rit over de dijk langs de Linge kwamen we aan bij Fort Asperen, onderdeel van de nieuwe Hollandse Waterlinie. Wat een bijzondere plek om te trouwen. Alle familie & vrienden stonden al te wachten. Daarna was het tijd voor de ceremonie in het Fort. Nadat iedereen plaats had genomen kwam Natascha samen met haar vader binnen, onder begeleiding van prachtige muziek gezongen door een vriendin.

De babs was een vriend van het bruidspaar wat de ceremonie persoonlijk & warm maakte. Precies passend bij dit bruidspaar! Na afloop werd er binnen & buiten nagenoten in de ernaastgelegen Taveerne.

Na nog een paar mooie foto’s buiten te hebben gemaakt, klom het echtpaar weer op de trekker voor een ritje naar hun huis.

Natascha en Martijn zijn al jaren bezig om hun droomboerderij aan de Linge te verbouwen. Ze wonen in een woonunit ernaast en klussen ieder vrij uurtje aan hun huis. De tuin is al grotendeels klaar en speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot feestlocatie met bijbehorende camping, waar veel vrienden & familie gezellig bleven logeren.

De sfeer was super, het eten zalig, de band swingend en het bruidspaar nog steeds stralend! 

Wat een super mooie dag was dit!

Trouwlocatie: Fort Asperen, Acquoy

Feest: In eigen tuin aan de Linge

2nd shooter: Wencke Schoorlemmer

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?