Paul & Linda

mei 25, 2022

Op deze stralende woensdag in mei reed ik naar Ontbijthotel de Slaapfabriek in Teuge waar Linda al een nacht had geslapen in de prachtige kamer New York. Terwijl de kapster bezig was met haar haren zat ze al heerlijk te genieten van de lunch. Een heerlijk relaxed begin van de dag.
Toen ze helemaal klaar was kwamen haar ouders boven alvast hun dochter bekijken. Wat een mooi, trots & ontroerend moment. Op naar Paul! Die stond al nieuwsgierig te wachten in de tuin en onder toeziend oog van hun kinderen zagen ze elkaar in trouwkleding voor het eerst.
In een prachtig blauwe Volkswagen bus reden we vervolgens naar het Vogeleiland in Deventer om foto’s te maken. Na nog een tussenstop bij de IJssel reden ze naar Buitensociëteit Bowling de Worp waar hun familie en vrienden allemaal al in het pastel thema van deze dag stonden te wachten.

 

Linda en Paul hadden niet gekozen voor een standaard indeling qua dag, maar het creatief en verrassend leuk omgegooid. ‘s Middags borrelen en bbq’en en daarna met de avond gasten erbij trouwen. Wat een gaaf idee. Het was inmiddels flink gaan waaien en het werd wat frisser, maar de warmte van de dienst, het optreden van zoon Tijn en de prachtige woorden van Babs Charlotte Rutgers – Latour maakten het een hele mooie ceremonie. Na een heerlijk stuk taart kon het feest beginnen.

 

 

Lieve Paul & Linda, het was een feest om jullie dag vast te leggen. Ontzettend veel geluk samen!

 

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Charlotte Rutgers – Latour

Haar & Make up: Liza Loman

Overnachting & first look locatie: Ontbijthotel De Slaapfabriek (kamer New York)

Jurk:   Koonings the wedding palace

Pak : Piet Zoomers, Wilp

Bloemen: Dorien bloemen, Apeldoorn

Taart : Floors Bakery

Ringen: Diamonds by me

Volkswagen Bus: Veluwe Volkswagen Verhuur

Muziek: DJ Productions

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?