Robbert & Marjon

mei 14, 2019

10 jaar na hun eerste date, leek het Robbert & Marjon een leuk plan om te trouwen. Gewoon de datum van die eerste date, een dinsdag in mei, met een klein gezelschap, een ‘kort arrangements huwelijk’ in het stadhuis van Harderwijk, geen officiële trouwkostuums maar gewoon een leuk jurkje en comfortabele kleding en natuurlijk met hun 2 zoons, Bram & Tijs.

Een paar weken voor hun huwelijk belde Marjon al. ‘Help….het begint steeds meer op een echt huwelijk te lijken!!! Iedereen heeft mooie kleding gekocht en ik ga nu toch ook maar mijn haar bij de kapper laten doen’.

Zo gezegd, zo gedaan. En zo trof ik Marjon op 16 mei ’s morgens met haar 2 vriendinnen bij Village Hair in Hierden.

In Hierden staat ook het prachtige kasteel De Essenburgh, waar – hoe bijzonder- jaren geleden de ouders van Marjon ook hun trouwfoto’s hebben gemaakt. Toen we aan kwamen lopen stonden Robbert, hun 2 zoons en zijn 2 getuigen al klaar. De jongens vonden hun mama prachtig. Zelf zagen ze er ook super mooi uit.

…….We hadden ook een heel album ‘Bram & Tijs bij het kasteel’ kunnen vullen ;-)……..

Op naar Harderwijk….tijd om te trouwen!!! Daar aangekomen stonden familie & vrienden al te wachten en na het bewonderen & begroeten namen ze plaats in de trouwzaal waar niet veel later Robbert, Marjon en hun 2 zoons binnenkwamen.

De ceremonie was kort maar mooi. Tijs keek vanaf de schoot van oma zijn ogen uit, terwijl Bram dicht bij zijn ouders bleef en de ringen kwam brengen!

Nadat alle getuigen de akte hadden ondertekend, ging het gezelschap alvast naar buiten waar het kersverse echtpaar niet veel later werkelijk werd bedolven onder de confetti!

Na de felicitaties & nog een paar foto’s was het tijd om afscheid te nemen van de kleine Tijs, die lekker thuis ging slapen met de oppas. Wij sprongen we snel in de auto (nog even een deukje in een geparkeerde auto gereden – heeeeeeele smalle straatjes daar in Harderwijk 😉 ) en hop richting Ermelo. 

In de Volksmond is een brasserie waar Robbert & Marjon graag en al heel lang komen. We zaten gezellig samen op het terras met een drankje en een lekkere lunch. Na het maken van nog een aantal groepsfoto’s (midden in de winkelstraat) was het tijd om afscheid te nemen!

Lieve Robbert & Marjon, nog heel veel geluk samen met jullie mooie mannen!

Haar Marjon: Village Hair, Hierden

Locatie fotoshoot: Kasteel de Essenburgh, Hierden

Huwelijk: Stadhuis Harderwijk

Lunch locatie: In de Volksmond, Ermelo

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?