Roel & Paulien

sep 14, 2019

Roel & Paulien had ik op de Open Toptrouwlocatie een jaar eerder al ontmoet bij de Buitensociëteit en het klikte direct. Een super lief stel dat heel graag met hun lieve zoon Twan hun liefde voor elkaar wilde bezegelen met een huwelijk.

14 september 2019 was hun dag!

Het was een gezellige boel bij het huis van Roel & Paulien. Moeder, zus & schoonzus zaten gezellig aan de koffie en thee, terwijl ze om beurten door kapster Linda onder handen werden genomen. Paulien was heel relaxt, tot de jurk aanging. Dan wordt het toch ineens heel echt, dat vond zoon Twan ook toen hij door de gordijnen stond te kijken. Daarna mocht de rest van de familie binnenkomen. De blik van Pauliens vader die zijn dochter voor het eerst als prachtige bruid ziet, dat zijn onbetaalbare momenten!

Roel, in een heel bijzonder trouwkostuum dat hem geweldig stond, kwam met boeket aanrijden en na de ontmoeting gingen we samen met vriend Jasper, zus Leonie & Twan naar het Bergkwartier. Van tevoren hadden ze zich wel zorgen gemaakt of ze dat ‘poseren’ wel zouden kunnen en of het ‘in de belangstelling staan’ wel leuk zou zijn, maar doordat het gezellig & ontspannen was, rolde de ene na de andere mooie plaat uit mijn camera. Na nog wat foto’s bij de IJssel hadden we tijd over en zijn we heerlijk in het zonnetje gaan picknicken op de Klei (en konden we ook vanaf daar nog een prachtige foto maken met Deventer op de achtergrond). Wat een fijn & ontspannen begin van de trouwdag!

Bij de Buitensociëteit stonden alle daggasten al ongeduldig langs het gangpad te wachten. Daar kwamen ze eindelijk aan. En terwijl Roel nog verwoede pogingen deed om op tijd aan de andere kant van de auto te zijn om zijn bruid te helpen uitstappen, stond Paulien ‘ik kan dat zelf wel’ er al naast. Let’s get married!!!

 De gasten namen plaats onder de mooie boom in de tuin waarna eerst Roel aankwam en daarna Paulien samen met haar trotse vader.

De ceremonie was mooi met als hoogtepunt zoon Twan die zelf de ringen kwam brengen, wat hem een dikke knuffel van een trotse opa opleverde.

Het was zo mooi om te zien hoe blij alle gasten voor Roel & Paulien zijn. De knuffel van oma & de glimmende blikken van de ouders, iedereen genoot.

Na een toost stond de taart van Lentelink te wachten om te worden aangesneden. Hij was niet alleen prachtig, maar ook heel lekker. Het weer was echt super. De kinderen speelden in de speeltuin en de gasten waren gezellig met elkaar aan het bijkletsen. Een feestje om te fotograferen! 

Het buffet kon met deze prima temperatuur buiten voor de kiosk en werd onderbroken door mooie speeches & leuke stukjes. Daarna verplaatste het gezelschap zich naar de grote zaal. Tijd voor het feest! En natuurlijk ging Paulien geen openingsdans doen. ‘Ons feest begint wel gewoon!’ En dat was ook zo, maar haar vader had stiekem een verzoeknummer ingediend waardoor hij toch met zijn mooie dochter een dansje kon wagen en ook Roel & zijn moeder de dansvloer op kwamen. Na het stukje van de zussen van het paar en nog wat mooie sfeerplaten van de avond te hebben geschoten zat mijn dag erop. Een topdag!

Lieve Roel, Paulien & Twan, ontzettend veel geluk samen!

 

Trouwlocatie                Buitensociëteit Bowling de Worp

Babs                            Kim Greven

Jurk                             2 impressu, Markelo

Pak                              HKCHONY, Zwolle

Bloemen                     Ten Kate bloemen

Taart                           Lentelink, Deventer                     

Ringen                        Juwelier Veenemans – Zwolle

Make up                      Nails bij Do (Dominique Thijssen, Bathmen)    

Haar                            ByLinda, Deventer

Muziek feest                DJ Bex

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?