Sander & Janine

sep 26, 2020

Hoe bijzonder is het:

  • Als je na eerdere relaties weer durft te kiezen voor de liefde
  • Om ten overstaan van iedereen uit te spreken dat je heel graag samen oud wilt worden
  • Dat de bruid ook nog toevallig mijn nicht is
  • En zij & haar aanstaande vragen of ik het wil vastleggen!

Jippie!!! 

 

Vanwege het Corona virus was het huwelijk een paar maandjes uitgesteld, maar op 26 september 2020 was het dan eindelijk zover.

Na een week nagels bijten of mogelijke nieuwe maatregelen de plannen in de war zouden schoppen stond ik om half 11 bij een ietwat zenuwachtige bruid op de stoep in Uithoorn. Terwijl haar aanstaande nog heeeeeeerlijk relaxed stond te douchen, kletsten wij onder het genot van een kopje thee samen met videograaf Bart gezellig bij. “Krulspelden warm: check, ringen: check, kleding: check. Alles is gewoon super goed geregeld. Nu loslaten & genieten.” (echt het kon familie van mij zijn ;-))

Let’s start!

 

Om 11 uur arriveerde vriendin, visagiste & kapster Corinne en vertrokken ze samen naar boven om de krulspelden in te draaien en Janine een mooie natuurlijke make up te geven. Nu het echt ging gebeuren zakten de zenuwen en kon het genieten beginnen. Dochters Anne & Nienke en zoon Koen kwamen geregeld even bij hun moeder kijken. Na de lunch trok Sander zich met zijn zoons Daniël en Boaz terug in een andere kamer om zijn prachtige blauwe pak aan te trekken. De bruid werd niet veel later in de speciaal voor haar ontworpen Benk trouwjurk geholpen door haar 3 kinderen.  Ready to marry!

 

 

Onder toeziend oog van hond Toby en de kinderen zagen Janine & Sander elkaar voor het eerst in hun tuin. Altijd een enorm ontroerend en mooi moment. Nu gaat het dan echt gebeuren. Voor de fotoshoot had het stel de molen in Wilnis en de prachtige omgeving op weg naar Hoeve Landzicht uitgekozen. Alle voorspelde buien bleven uit en we hadden prachtig weer en veel plezier.

De trouwzaal van Hoeve Landzicht was super sfeervol ingericht en terwijl de 46 gasten plaatsnamen wachtte het bruidspaar boven. En terwijl “Just Say Yes” klonk, kwamen ze samen binnen en kon de ceremonie dan echt beginnen.

Babs Lilian Woltering hield een mooie speech over hun ontmoeting, hun levens tot nu toe en hoe zij door elkaar weer in de liefde zijn gaan geloven. Net voor het ja woord had Sander een verrassing voor zijn bruid. Hij vertelde haar ten overstaande van alle gasten hoe blij hij is met Janine in zijn leven. Zijn woorden waren een mooie & ontroerende inleiding van het jawoord, dat daarna vol overgave werd uitgesproken.

Na het ja woord bleek dat verrassen niet alleen aan het paar is voorbehouden, maar dat die genen ook zijn doorgegeven aan de kinderen. Zij zongen met zijn 5en een zelfgeschreven lied voor hun ouders op de melodie van Despacito.

Janine & haar dochters kunnen ontzettend mooi zingen. Speciaal voor deze dag waren ze de studio ingedoken om het nummer ‘You are the reason’ op te nemen. En terwijl hun opname te horen was, zongen ze het live mee speciaal voor Sander. Wat knap om op zo’n moment zo te kunnen zingen. En echt, hij was niet de enige die ontroerd was. Door alle persoonlijke bijdragen werd de ceremonie heel bijzonder.

 

In de sfeervolle ruimte van ‘t Voor werd het stralende bruidspaar door alle gasten gefeliciteerd en was het tijd om te proosten met bubbels & te proeven van de heerlijke taart. Vriendinnen zongen het paar toe en er werden hilarische foto’s gemaakt in de photobooth. Buiten in het zonnetje werd lekker geborreld en in de Binnentuin konden we mooie foto’s maken. Wat een geluk!

 

Om 19.00 uur schoof de naaste familie aan voor een heerlijk 3 gangen diner. Na nog een kopje koffie was de dag om 22.00 uur dan toch echt afgelopen en werd het bruidspaar door hun familie uitgezwaaid.

 

Lieve Sander & Janine. Ik heb genoten van jullie trouwdag. De liefde voor elkaar spat werkelijk van elke foto af. Het was een enorme eer & geweldig leuk om vast te leggen hoe blij jullie met elkaar zijn.

Ontzettend veel geluk samen!

 

Jurk                                                       Benk, Alkmaar (stof én jurk persoonlijk ontworpen)( info@benk.online)

Lingerie                                                 Nencies,  Haarlem (www.nencies.nl)

Pak                                                        Suit Supply, Haarlem

Bloemen                                               Otto, Uithoorn

Haar & Make Up                                  Corinne Albers, Uithoorn (www.corinne-mua.com)

Trouwambtenaar                                  Lilian Woltering

Bruidstaart                                            De Zoete Suikertoef, Vinkeveen 

Videograaf                                            Bart van Gastel

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?