Sander & Xenia

mrt 16, 2018

Kijkend naar onze hiphoppende zoons kende ik Xenia al een paar jaar en hoe leuk is het dan als je gevraagd wordt om haar huwelijk met Sander te fotograferen!

De dag begon in het huis van Sander & Xenia, waar de bruidegom met zoons richting oma waren gebonjourd, zodat Xenia zich met alle belangrijke vrouwen uit haar leven kon klaar maken voor de grote dag! Vriendin Monique verzorgde de make up terwijl ceremoniemeester Carry nog gauw wat roosjes in de boog knoopte, haar moeder een gelukscentje onder de zool van haar schoen legde (traditioneel indisch ritueel) en vriendin Jill langskwam om te helpen met het aantrekken van de jurk. Echt een ontzettend gezellig & ontspannen begin van de dag!

Zijn we er klaar voor? Zit mijn haar goed? O jee daar zijn ze al!!!!!

Wat geweldig hoe Sander met zijn zoons in een grote witte limousine kwam aanrijden. De jongens konden niet wachten om hun moeder te zien en zagen er super cool uit in hun prachtige pakken!

Sander had speciaal voor de gelegenheid nog het aquarium gepoetst, dus maakte ik maar meteen van de gelegenheid gebruik om de schoenen te fotograferen. Na een lekker broodje kroop het gezin samen in de limo op weg naar de Zwitsal. Wat is dat een super gave locatie! We hebben foto’s gemaakt in verschillende hallen en in de bierbrouwerij!

Het was behoorlijk fris en aan het miezeren toen het bruidspaar aankwam bij het stadhuis in Apeldoorn. Terwijl de gasten plaatsnamen, wachtte het bruidspaar gespannen af in de hal. Nu was het echt zover! Eerst ging Sander met de jongens naar binnen en toen Xenia met haar moeder. De plechtigheid begon met het aansteken van de kaars voor opa en ook daarna volgden nog vele emotionele maar ook hilarische momenten. Want zo’n huwelijk is natuurlijk best leuk, maar jongste zoon Daniël vond het ook best lang duren. En zeg nou zelf, dan is zo’n helium ballon waar de ringen aan zitten toch ideaal speelgoed ;-)!

Taart, borrel, buffet & feest vonden plaats in de Buitensociëteit Bowling de Worp in Deventer. Prachtige zalen om te eten en te borrelen, gastvrije bediening, een speeltuin & bowlingbanen voor de kinderen en heerlijk eten! Xenia’s moeder had een Indische rijsttafel gemaakt, waar het kersverse bruidspaar het topje van af moest snijden! Tijdens het eten hielden de ceremoniemeesters nog een hilarische speech en daarna was het alweer tijd voor het avond feest. Toen alle gasten er waren openden de kinderen de dans, met super gave moves. De rest van de avond was het swingen geblazen. 

Lieve Sander & Xenia, nog heel veel geluk samen met jullie leuke mannen!

Haar & Make up: Monique Visscher

Styling: Yordy Dekker

Taart: Floak

Fotoshoot: De Zwitsal, Apeldoorn

Huwelijk: Stadhuis Apeldoorn

Feestlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp, Deventer

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?