Stefanie & Jurgen

aug 25, 2018

Het was een stralende zomer. Elke dag warm en zonnig. Dus die trouwdag in augustus, dat ging helemaal goedkomen. Tot de dag dichterbij kwam en de voorspelling iedere dag minder werd. We appten vooraf over waar we dan de fotoshoot zouden doen en verder maakt het weer niet uit. Mooie foto’s kun je altijd maken! 

Toen was het 25 augustus. De trouwdag van Jurgen & Stefanie. De zon scheen. En het was droog op alle belangrijke momenten waardoor we ook nog foto’s konden maken in de prachtige oude binnenstad van Deventer. 

De dag begon bij Image Hair & Beauty in Deventer waar het, toen ik aankwam, een gezellige meiden bedoening was met niet alleen de bruid, maar ook haar moeder, schoonzus, oma, tante & beste vriendin. Wat ontzettend leuk om de dag zo te beginnen.  

Stefanie trouwde vanuit haar ouderlijk huis, terwijl Jurgen met zijn ouders zich in het huis van oom & tante om de hoek in zijn prachtige pak hees.  Na de emotionele ontmoeting was het tijd om naar Deventer te gaan waar we in de mooie binnenstad foto’s maakten. 


We maakten nog wat foto’s bij de fotogenieke IJsselkade en vlak voor de bui losbarstte (lucky us), stapten we in de auto op weg naar Hoog Holten, waar de ceremonie en het feest plaats vonden. 

In Holten aangekomen stond alles al klaar. De ceremonie was binnen en prachtig. De borrel kon lekker buiten en na een heerlijk diner in de serre met hilarische speeches was het tijd voor een swingend feest in de kelder! 

 

Haar & Make up Stefanie: Image Hair & Beauty, Deventer
Trouwlocatie : Hoog Holten, Holten

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?