Wilma & Gerrit

sep 1, 2017

Na al heel wat jaren samen wilden Gerrit & Wilma hun liefde graag bezegelen met een huwelijk. Dochters Joyce & Amber vonden dat natuurlijk helemaal geweldig! De intake een aantal maanden voor het huwelijk was al ontzettend warm & gezellig. Een voorbode voor deze prachtige dag!

De dag begon voor mij in het ouderlijk huis van Wilma waar zij & haar dochters zich klaar maakten voor de grote dag. 2nd shooter Wencke was bij Gerrit in hun eigen huis. Zo fijn om op die manier overal foto’s van te kunnen maken! 

Gerrit verheugde zich natuurlijk enorm op zijn huwelijk met Wilma, maar ook minstens zoveel op het rijden in zijn droomauto…. de Lotus Omega met 377 PK. Hiervan rijden er maar een paar in Nederland! Hoe gaaf is het dan als het lukt om deze auto te regelen voor je trouwdag!

Nadat Gerrit had aangebeld en zijn stralende bruid had bewonderd, was het tijd om in de auto naar Deventer te stappen. Daar aangekomen stonden alle familie & vrienden al te wachten. Kleine Amber vond het ineens wel spannend worden, maar na te zijn bekomen van de schrik, wandelde ze toch met haar grote zus & papa over de loper voor het huwelijk. Wilma werd weggegeven door haar vader, altijd een emotioneel & bijzonder moment.

De ceremonie was mooi en lekker ongedwongen. De neefjes hadden niet veel trek in mijn fotocamera, maar des te meer in de overheerlijke bruidstaart van Sweet Charlotte die buiten al stond te wachten!

Het weer was die middag lastig te voorspellen dus was de ceremonie voor de zekerheid verplaatst naar binnen. Maar ook daar zag het er ontzettend mooi & sfeervol uit. De aankleding met de borden, de olijfbomen & prachtige bloemen en het antieke bankje …. het zag er waanzinnig mooi uit!

Na de taart & borrel lieten we de gasten even alleen voor een fotoshoot aan de prachtige IJsselkade van Deventer. 

Toen de foto’s gemaakt waren voegden we ons weer bij het gezelschap en zaten we heerlijk in de tuin bij de Buitensociëteit, tot het tijd was om de bbq aan te steken en te genieten van het heerlijke eten.

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp, Deventer

Babs: Yvonne Rosenkamp

Taart: Sweet Charlotte

2nd shooter: Wencke Schoorlemmer

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?