Wouter & Lisette

apr 20, 2018

4 weken voor hun geregistreerde partnerschap bedachten Wouter & Lisette dat ze toch wel ‘wat foto’s’ wilden. Gewoon 2 uurtjes ’s middags en ’s avonds……

De dag voor DE dag bedachten ze dat een taart toch ook wel ‘echt’ zou zijn.

Ik was nog geen 10 minuten binnen toen de vraag kwam ‘of ik ook de hele middag kon blijven’. Tuurlijk!

Het ‘gewoon even geregistreerd partnerschap regelen’ werd steeds feestelijker en dat werd gewoon snel & goed geregeld. Heerlijk nuchter en relaxed. Lisette & Wouter ten voeten uit! 

Ik had mijn tas nog niet in de kamer gezet, toen ik me omdraaide om naar de bruid in de keuken te gaan en ineens een paard naar binnen zag kijken. Meet Bob!

Bob, eigenlijk Lisettes grote liefde ;-)) wilde even goedkeuring of zijn haar ook mooi zat. Een geweldig begin van een super gezellige dag.

Nadat haar & make up helemaal klaar was en zowel bruid als bruidegom waren goedgekeurd, gingen we naar buiten. Lisette, een aantal maanden zwanger van hun eerste kind,  had als verrassing voor Wouter en gave oldtimer geregeld bij een goede vriend. Wat een super gave auto!

Daarna was het tijd vor Bob. Je ziet er als paard natuurlijk niet iedere dag zo mooi uit! Wat ontzettend mooi om de band tussen Bob & Lisette te zien. Hij volgde alles wat we deden. We maakten nog wat foto’s voor het huis & toen was het tijd voor het officiële gedeelte bij het gemeentehuis in Twello.

De aankomst in Twello was geweldig! Die ’tadaaaaa’ pose van Wouter als hij hun familie & vrienden voor het eerst ziet…. geweldig!

Daarna gaan we naar binnen voor het geregistreerde partnerschap. Meestal is die ceremonie korter & minder persoonlijk dan een huwelijk, maar dit keer niet. Yvonne Rosenkamp hield een mooie & treffende toespraak, waarbij niet alleen Wouter & Lisette maar ook hun gasten geregeld in de lach schoten. De opa van Wouter kon de ceremonie helaas niet bijwonen, maar kwam buiten als verrassing het echtpaar toch even feliciteren. De ontroering die dat bracht bij Wouter en zijn familie was prachtig om te zien.

Daarna gingen we terug naar het huis van Wouter & Lisette, waar de gasten hen ontvingen met rozenblaadjes en we met toost & taart hun samenzijn vierden!

Aan het eind van de middag vertrok het gezelschap naar Boode Bathmen voor een heerlijk diner. Later die avond zag ik ze terug en legde het feest vast op de gevoelige plaat.

Geregistreerd Parnerschap: Gemeentehuis Twello

Jurk: Ted Baker

Babs: Yvonne Rosenkamp

Oldtimer: de Croon, Twello

Feestlocatie: Boode, Bathmen

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?