Zakelijke Fotografie

Elk bedrijf wil een mooie website, een eigen gezicht op social media of representatieve flyers. Goede foto’s zijn essentieel voor de uitstraling van jouw bedrijf. Laten gericht zien wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Of het nou gaat om foto’s van de medewerkers, de sfeer binnen het bedrijf, een training op locatie of de werkwijze van een productieproces….. professionele foto’s geven jouw bedrijf een gezicht!

“You never get a second chance for a first impression”

Tegenwoordig is er veel beeldmateriaal verkrijgbaar dat je kunt gebruiken voor jouw website, op social media of in brochures. Maar sterker is unieke fotografie. Daarmee maak je echt het verschil! Eigen foto’s met een unieke uitstraling wekken meer vertrouwen. Geven klanten de mogelijkheid om vooraf een bedrijf al een beetje te verkennen.

Samen met de opdrachtgever kijk ik goed wat de wens is qua fotografie. Wat wil je overbrengen en uitstralen. Wat zijn de mogelijkheden en hoe gaan we de gewenste boodschap bereiken? Zodat het niet een foto van ieder willekeurig bedrijf kan zijn, maar dat het om jouw bedrijf gaat! Om dat het best te ‘vangen’ werkt Piece of Kate niet in een studio, maar altijd op locatie.

“Bedankt Karin voor de professionele portretten voor onze nieuwe vacaturesite.
De verscheidenheid aan werkzaamheden die binnen ATAG Benelux plaatsvinden heb jij op een vakkundige en originele manier weten vast te leggen! Bedankt voor de prettige, ontspannen en professionele samenwerking!”

 

Naast foto’s van het bedrijf, de medewerkers of een product verzorgt Piece of Kate ook bedrijfsreportages van evenementen, bedrijfsuitjes of trainingen.

Klanten waarvoor Piece of Kate heeft gewerkt:

Atag

Lievense

Houwer & Ruijs fysiotherapie

KNGU / Nijntje Beweegtip

Buitensociëteit Bowling de Worp

Procornea

Etigam

BrandsUp

 

Talents2Tokio

Martine Wagemans Vrouwencoach

Platvoet coaching

HalteZ

Adoptiestichting A New Way

Heidy Groen

Marije’s Creaties & Bij5-Coaching

“Karin heeft voor ons een aantal fotoshoots met kinderen gedaan om onze nijntje beweegtips voor thuis op beeld te zetten. De hele dag met peuters en kleuters in de weer, daar draait ze haar hand niet voor om. De samenwerking was heel prettig, Karin denkt goed mee over het doel en de opzet van de shoots, is heel flexibel en op de dag zelf gewoon een heel fijn en gezellig mens om mee te werken! En de foto’s die je daarna in je inbox krijgt, zijn een feestje om naar te kijken!”

Anne Pannekoek – Projectmedewerker marketing – KNGU/nijntje Beweegdiploma

 

Prijzen Zakelijke Fotografie

 

Fotografie               €75 per uur

Nabewerking          €75 per uur

Reiskosten              €0,25 per kilometer

Voor opdrachten met meer dan 30 minuten reistijd reken ik € 35,00 per uur

Excl. BTW, reis- en parkeerkosten

“I’m only one click away”

Wil je meer weten over zakelijke fotografie?
Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

© 2020 Piece of Kate Fotografie   |   karin@pieceofkate.nl   |   design by Marije’s Creaties