Creatief groepsportret

Altijd al graag een foto gewild waar jullie allemaal op staan zoals jullie zijn? Met je familie, vrienden of bedrijf?

Dan is een creatief groepsportret echt iets voor jullie!
Iedereen neemt zo veel mogelijk persoonlijke spullen mee naar een voor jullie betekenisvolle locatie. Hoe meer spullen (groot & klein) en typerende kleding,  hoe leuker de foto wordt! 

Als ik aankom op de plek die bij jullie past (bijvoorbeeld het familiebedrijf, een van jullie huizen, een stad die voor jullie van betekenis is of een plek in de natuur waar jullie graag komen) kijk ik naar het licht en zoeken we samen DE plek uit voor de foto. Vervolgens bouw ik samen met jullie contactpersoon en alle spullen de ‘set’ op. We kijken welke spullen er zijn en hoe we daar een mooi geheel van kunnen maken. Daarna neemt iedereen zijn plekje in en maken we vooral veel plezier. Niet allemaal maar naar mij kijkend, maar juist de interactie met elkaar, maakt een creatief groepsportret zo uniek.

Na afloop ga ik thuis met de foto’s aan de slag om daar samen HET portret van te maken. Weten hoe het werkt? Lees dan dit blog.

Willen jullie na het maken van het creatief portret ook nog graag andere foto’s in verschillende samenstellingen? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Vaak fotografeer ik na een creatief familieportret nog de losse gezinnen of de kleinkinderen met opa en oma. Wat jullie willen!
Die foto’s zet ik, nadat ze in kleur en/of zwart wit zijn nabewerkt, in een online album waar jullie zelf jullie favorieten kunnen uitkiezen. Na ontvangst van de betaling worden de foto’s op hoge resolutie naar jullie gemaild of ik maak een prachtig album voor jullie! 

Prijs Creatief Groepsportret

  • €300,00
  • Duur ca 1,5 uur
  • Het portret aangeleverd in 3 kleuren op hoge resolutie
  • Losse gezinsshoot €75,00 incl. 5 bestanden
  • Een online album om de keuze uit te maken van de gezinsshoot
  • Extra foto kost €7,50
  • Reiskosten €0,25 per km en binnen 30 minuten van De Vecht. Daarbuiten reken ik €35,00 per uur.
  • Album en andere afdrukmogelijkheden in overleg

Ben je na het zien van de foto’s enthousiast geworden en wil je meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op

“I’m only one click away”

Wil je meer weten over familiefotografie?
Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.