“Goede trouwfoto’s zorgen ervoor

dat je kunt blijven genieten van jullie trouwdag”

Een mooi trouwalbum met daarin goede foto’s. Een prachtig album waarbij je, als je er naar kijkt, onmiddellijk jullie trouwdag met alle bijzondere momenten weer beleeft. En dan geen gewoon trouwalbum, maar iets bijzonders. Een Piece of Kate!

Bij alle “Pieces of Kate” zit een prachtig trouwalbum inbegrepen. Ik ontwerp jullie fotoalbum in het programma Smart Albums, speciaal ontworpen voor trouwfotografen. Als ik het album heb opgemaakt, stuur ik jullie via e-mail een online versie. Jullie kunnen dan samen kijken of het album zo goed is. Mochten er aanmerkingen zijn (je vindt bijvoorbeeld die ene foto absoluut niet mooi of wilt een andere foto liever groter), dan kunnen jullie dat in het online album aangeven. Ik zie jullie reacties daar en pas het aan.

Pas als jullie de digitale versie helemaal goedkeuren, importeer ik het album bij de drukker. Zij drukken het album en versturen het na ongeveer 3 weken naar Piece of Kate. Nadat ik het resultaat heb goedgekeurd, komt het album in jullie bezit.

Het trouwalbum heeft dikke pagina’s en is lay-flat. Lay- flat betekent dat je het album plat kunt neerleggen en de foto’s worden doorgetrokken over twee pagina’s. Dus zonder duidelijk zichtbare naad en bolling in het midden.

Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie verschillende demo albums zien van eerdere bruiloften. Er is van alles mogelijk qua covermateriaal, kleur, witte of zwarte pagina’s, mat of lustre papier etc. Door het zien van de demo albums,  krijgen jullie een goed beeld van wat er mogelijk is en kunnen jullie het type album kiezen dat echt bij jullie past.