Werkwijze

Het kiezen van een trouwfotograaf kan wel eens de grootste beslissing zijn die je neemt voor je bruiloft, naast natuurlijk de keuze met wie je gaat trouwen ;-). Als je veel tijd, moeite & geld besteedt aan een fantastische trouwdag, dan wil je wel foto’s die recht doen aan jullie dag. Zo’n dag …… waar vaak zoveel moois gebeurt dat het voorbij is voor je er erg in hebt. Dus zoek je een fotograaf. Maar welke past dan bij je? Misschien ben ik het!

“Real memories make people smile”

Voor mij is fotografie niet alleen maar kijken, het is vooral voelen. Als ik niet voel wat er gebeurt kan ik dat nooit overbrengen op een ander als die de foto’s bekijkt. Ik wil foto’s maken die belangrijk zijn. De spontane momenten, die echt zijn. Zodat een bruidspaar zich over 30 jaar nog hun bruiloft herinnert zoals het was…. niet zoals ik het heb opgezet. Poseren is vrijwel niemands hobby, de mijne ook niet. Als een bruidspaar me vraagt om een fotoshoot, dan maken we daar een ontspannen & gezellig moment van, waardoor ook daar de spontane foto’s ontstaan. Groepsfoto’s maak ik op verzoek ook, maar niet teveel, want het zijn vrijwel altijd de momenten voor of na het maken van die foto’s die veel leuker zijn. Die zijn echt!

Mijn reportages kenmerken zich door spontane, vrolijke momenten. Doorkijkjes. Waarbij je oog meteen valt op datgene wat eruit moet springen. Bewerkt op mijn eigen manier in mijn eigen stijl. Pittig zwart wit of licht & helder in kleur. 

 

Wat denk ik typisch Piece of Kate is, is mijn persoonlijke aanpak. Ik maak graag en veel tijd voor een bruidspaar. Dat begint met een kennismakingsgesprek waarbij we samen jullie dag doornemen en kijken waar jullie graag foto’s van willen. Tot de dag zelf hebben we nog geregeld contact om ervoor te zorgen dat het echt een topdag wordt. Op jullie trouwdag ben ik onopvallend aanwezig als een van de gasten. Gezellig waar het kan, maar altijd met de camera in de aanslag en zoekend naar mooie momenten.  

Op een bruiloft werk ik vaak met een 2e fotograaf. Twee zien meer dan een én je kunt vanuit verschillende invalshoeken jullie trouwdag vastleggen, wat een mooi compleet beeld geeft. Niet alleen een foto van jullie tijdens het Ja-woord, maar ook van de gezichten van jullie gasten. Ook is er met 2 fotografen meer tijd & ruimte om nog creatievere foto’s te maken.

Willen jullie graag een 2e fotograaf erbij of heb je een bepaald soort album in je hoofd? Er is van alles mogelijk! Heb je een vraag of belangstelling voor een van de pakketten, klik dan op onderstaande knop en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.