Lisa & Nils

jun 9, 2023

Het klikte meteen toen Nils en Lisa een online intakegesprek met mij hadden. We spraken de dag door. Relaxt, ongedwongen, met 35 gasten die er de hele dag bij zouden zijn, intiem. Helemaal zoals bij hen past.
Ik startte de dag bij hun huis waar Lisa door vriendin Melanie werd opgemaakt. Schoonzus Ellis & vriendin Anneloes trokken alvast de champagne los en we waren allemaal ontroerd door het lieve kaartje dat Nils voor zijn aanstaande had geschreven. Wat een heerlijk begin van de dag. 
Na een uurtje vertrok ik naar Nils ouderlijk huis. Daar stonden zijn ouders en vrienden Dennis, Guus & Joost de auto te versieren. Ook hier was het heel relaxt en gezellig. De blouse moest natuurlijk nog even worden gestreken en toen zag de bruidegom eruit om door een ringetje te halen. Toen ik een half uur later weer aankwam bij Lisa waren haar ouders en zus Eva inmiddels ook gearriveerd. Zo leuk om te zien en voelen hoeveel zin iedereen in deze dag had!
Komt hij er al aan??? Terwijl iedereen alvast voor het huis klaar stond stond Lisa achter de deur te wachten tot Nils zou aanbellen. Een stralende bruid kwam naar buiten, opgewacht door een trotse bruidegom en sniffende gasten. Nu gaat het echt beginnen!
Met zus Ellis vertrokken we naar de binnestad van Zutphen. Het was al lekker warm en we liepen heerlijk te slenteren door de stad. Van tevoren kun je allerlei plekken bedenken maar meestal zijn de foto’s die spontaan daar ontstaan waar het licht het mooist is het meest fantastisch. Ze genoten van alle felicitaties van stadsgenoten en na een uurtje foto’s maken was het tijd om naar de IJsselstroom te gaan, een prachtige plek aan de overkant aan de oever van de IJssel.

Op het hek voor de IJsselstroom hing een prachtig bord met een tekst die helemaal klopte. The best day ever! Dat zou het zeker worden. Nils & Lisa kwamen aan wandelen en werden met luid applaus onthaald door hun familie & vrienden.
Toen de gasten hadden plaats genomen kwam Lisa samen met haar vader op ’the first time, I ever saw your face’ naar Nils gelopen. Altijd een ontroerend moment. Helemaal bij hen passend hadden Nils en Lisa vriend Mathijs gevraagd om de ceremonie te begeleiden. Die deed dat geweldig. Vol humor en ontroering vertelde hij hoe het paar elkaar had ontmoet en wat maakte dat zij zo goed bij elkaar passen.  Het officiële gedeelte werd overgenomen door babs Boris de Munnick. Na het jawoord werden de ringen gebracht door baby Emiel met zijn ouders.  En na het tekenen volgde een felicitatie en proost moment. De zon, de blijdschap, het bruidspaar en hun gasten, alles straalde. 

 

   
     
In de middag waren er nog 2 mooie stukjes, werden er een paar groepsfoto’s gemaakt maar was het vooral ontspannen samenzijn. Wat een feest! Aan de zijkant van de IJsselstroom stonden de mensen van Smokey Gardens het diner al voor te bereiden. De gasten namen plaats op de plek waar hun foto stond. Super origineel en het zorgde meteen voor hilariteit. Het eten was zalig en werd onderbroken door ontroerende speeches waarbij niemand het droog hield (of dat leek zo omdat ik zelf om de haverklap volschoot 😉 ) Aan het eind van het eten kwam het cadeau van de vrienden aan. Een live schilder. Hij maakte een foto van de hele groep tijdens het diner en werkte daar de rest van de avond aan. Echt super knap en heel erg mooi! Om half 9 trok Lisa haar dans jurk aan en volgde een spetterende openingsdans. Daarna stond de DJ lekker te draaien en waren de gasten heerlijk aan het swingen afgewisseld met lekker buiten aan de IJssel genieten van de prachtige zonsondergang en een drankje.
   
     
Wat was dit een geweldig feest om vast te leggen!
Lieve Lisa & Nils , nog ontzettend veel gelukkige jaren samen!

 

Trouwlocatie: De IJsselstroom , Zutphen

Ambtenaar van de burgerlijke stand:  Boris de Munnick

Jurk:   Assepoester Arnhem

Pak : Suit Supply

Ringen: Karesi juwelier Deventer

Bloemen: Rozus Warnsveld

Eten: Smokey gardens

DJ: DJ Compagny

Live schilder:

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?