“Aangenaam kennis te maken.
Mijn naam is Karin Lagerweij, het gezicht achter Piece of Kate”

Fotograferen vind ik mijn hele leven al geweldig leuk om te doen en het zorgde (met mijn geheugen als een zeef ) voor tastbare herinneringen. Tijdens onze vele reizen over de hele wereld en later met de komst van onze prachtige zoons was het mijn grootste hobby om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Aangezien mijn eigen familie er zo onderhand wel klaar mee was om continu tegen een lens aan te moeten kijken, heb ik in 2013 ontslag genomen als juf en de sprong naar de fotovakschool gewaagd. Sinds 2014 is, met de start van Piece of Kate, fotograferen niet meer alleen mijn hobby …. maar ook mijn werk! Naast het fotograferen is ook het coachen & training geven een deel van mij. Een stukje van Kaatje. Een Piece of Kate!

Ik ben een vrolijke, creatieve fotograaf, gek op het vastleggen van mensen en steeds zoekend naar originele settings om mooie foto’s te maken. Iemand die meedenkt,  luistert naar wat jouw wensen zijn en kijkt wat bij jou past. Iemand die je snel op je gemak stelt en jou fotografeert zoals je écht bent.

Ik ben al jaren getrouwd met mijn ware Jakob en super trotse mama van Sam & Ben. Ik hou enorm veel van reizen, afspreken met vrienden, het schrijven van blogs, goede gesprekken, oude Volvo’s, lezen, potten thee leegdrinken, organiseren, wandelen, naar de bioscoop gaan, cola light, gezellig & lekker uit eten gaan (sushi), een dag luieren met vriendinnen in de sauna en natuurlijk …… chocola!

Naast het fotograferen van bruiloften maak ik ook veel zakelijke & familie foto’s

“I’m only one click away”

Hebben jullie al een trouwdatum en willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.