Prijzen

Het aanzoek is gedaan en jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wat dan volgt is een ontzettend leuke periode waarbij je hoofd waarschijnlijk over loopt van al die leuke plannen en ideeën. Jullie bruiloft is een dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die je lief is. Die speciale dag, die wil je vast laten leggen door een professionele fotograaf. Met een prachtig album als aandenken. Om dat album over 30 jaar samen op een bankje open te slaan en te denken & voelen : “Zo was het!”

Iedere bruiloft is anders. Daarom heb ik verschillende pakketten samengesteld die in overleg altijd aan jullie wensen kunnen worden aangepast. Een groter album, een 2e fotograaf, meer pagina’s in een album of net een uurtje langer? Er is van alles mogelijk!

Alle pakketten zijn inclusief:

Kennismakingsgesprek

Bij mij op kantoor of via Skype, om jullie dag samen helemaal door te nemen.

Sneak Preview

Binnen 2 dagen na jullie huwelijk

Hoge resolutie foto's

Een aantal foto’s, passend bij jullie pakket, aangeleverd op hoge resolutie

Online album

Een online album, om je foto’s te delen met familie & vrienden.

Opmaak Trouwalbum

Passend bij jullie pakket, inclusief een online preview waarin jullie wijzigingen kunnen aanbrengen, zodat het echt helemaal naar jullie wens is. 

Persoonlijk contact

Alle kleine vragen of dingen die je op het laatst nog wilt doorgeven via mail, telefoon of What’s app, zodat je je op de dag zelf nergens druk om hoeft te maken

50km gratis reiskosten

Daarna reken ik €0,25 per km

Ervaring

Mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf

Patrick en Lisa

“I’m only one click away”

Hebben jullie al een trouwdatum en willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.