Maarten & Susan

mei 27, 2023

Maarten, de bruidegom van vandaag, ken ik al jaren. Ik maak ook de foto’s voor zijn fysiotherapie praktijk en na een appje over nieuwe portretfoto’s kwam de vraag ‘O ja, we gaan trouwen en zouden het super leuk vinden als jij onze trouwdag wilt vastleggen!’ Wat een eer en wat ontzettend mooi om dat voor hen te mogen doen. Na maanden van voorbereidingen was het 27 mei dan eindelijk zover. Prachtig weer, een fantastische locatie, lieve mensen en bergen geluk. Dat kan niet anders dan een mooie dag worden. En dat werd het. Susan en vriendin Pascalle waren er toen ik aankwam al helemaal klaar voor en niet lang daarna vond onder toeziend oog van de kinderen de first look plaats. 
Na de lunch stapte het bruidspaar to be samen in de mini van Susan en reden we langs de IJssel naar het prachtige kasteel de Haere. Daar hebben we foto’s gemaakt. Altijd een fijn moment samen voor de ceremonie begint. Het kasteel, de bosrijke omgeving en een relaxt, gelukkig en verliefd bruidspaar zorgden voor prachtige beelden!

Nadat de daggasten waren gearriveerd kwamen Maarten & Susan aan in de mini met rood, wit & roze ballonnen. Daarna namen de gasten plaats onder de prachtige bomenrij voor het kasteel om te zien hoe eerst Maarten met hun 5 kinderen en daarna Susan samen met haar vader aan kwam lopen. Wat een bijzonder begin, helemaal doordat het omlijst werd met live muziek van ……….!

De plek van de ceremonie was prachtig gedecoreerd met werkelijk waanzinnig mooie bloemen van Julian Knol. Nadat Babs Alette Hemminga een inleidend verhaal had verteld was het de beurt aan Maarten. In prachtige woorden vertelde hij hoe blij hij en de kinderen zijn met Susan en haar jongens. Terwijl mijn ogen toen al op sap stonden werd het tijdens de speech van Susan helemaal een fisherman’s friend geval  En niet alleen bij mij. Het was super emotioneel en ontroerend. Het JA woord klonk een paar minuten later dan ook overtuigend. Getrouwd!!!

 

 

Na de ceremonie stonden de bubbels klaar en maakten we een mooie groepsfoto. Op naar de heerlijke taart van Pie by Heidi gevolgd door stevige knuffels en blije gezichten. Iedereen gunt dit bruidspaar zo ontzettend dit hervonden geluk! 

De middag werd afgesloten met een heerlijk diner buiten & een ijsje van Talamini….. en voor de boys natuurlijk een potje voetbal.

 

Toen de avondgasten waren gearriveerd werd het feest geopend door een swingend bruidspaar. Daarna zongen de kinderen Yellow van Coldplay samen met opa & oma. Het is ontroerend mooi om te zien hoe blij ze samen zijn. De rest van de avond was het dansen geblazen of een drankje drinken op het prachtige terras achter de Haere.
   
     
Wat was het een fantastische dag.
Lieve Maarten & Susan , nog ontzettend veel gelukkige jaren samen!

 

Trouwlocatie: Kasteel de Haere

Ambtenaar van de burgerlijke stand:  Alette Hemminga

Jurk:   

Pak :

Bloemen: Julian Knol

Taart : Pie by Heidi

Ringen: 

DJ, zangeres, saxofonist: Artistic Productions

Live muziek:

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?