Martin & Wilma

jul 1, 2023

Live, Laugh, Love …. de tatoeage van Wilma vat deze dag helemaal samen. Wat een top sfeertje. Een relaxt bruidspaar, gezellige gasten en trotse zonen. 
Ik begon de dag bij Martin die zich samen met de 3 zoons bij vriend Sven ging omkleden. Dat ging allemaal vrij relaxt tot de stropdas zoek bleek. Gelukkig was die na 20 minuten en 6 telefoontjes weer terecht. Op naar Wilma!
Die zat in de keuken te midden van vriendinnen, moeder, zus en schoondochter haar zenuwen te bedwingen. Daar merkte ik verder weinig van, want het was vooral heel gezellig. Na het aantrekken van de jurk volgde een mooi moment met haar moeder. Het is zeker op deze leeftijd niet vanzelfsprekend en heel fijn dat zij er bij is.
De first look vond plaats in de kamer, omdat het buiten regende. Op naar de Buitensoos. Nadat Martin en de gasten plaats namen werd Wilma weggegeven door zoon Mitchell. De foto waarbij alle 3 zoons blij toekijken hoe hun ouders samen gaan trouwen zegt zoveel. De ceremonie was mede door de ontspannen & humoristische Babs Rinet Brinks sfeervol.
De ringen werden gebracht door een neefje & nichtje en toen er was getekend kwamen de emoties. We zijn echt getrouwd! Ik ben altijd gek op het vastleggen van de felicitaties. De band tussen twee mensen, de liefde en emotie spatten er vanaf! Helemaal als je een enorm attent cadeau krijgt van je broer. Nou dan sta ik ook niet met droge ogen achter de lens! 
Ik roep vaak ‘ik heb altijd geluk!’ en dat was vandaag ook weer zo. Na het eten van de taart stopte het met regenen, waardoor de geplande fotoshoot bij de Bolwerksmolen en de IJssel door kon gaan. Martin had absoluut talent voor het gooien van de sluier 😉 en als rasechte Deventenaar mocht een foto voor de Lebuïnuskerk natuurlijk niet ontbreken!
Na het maken van de foto’s volgde een gezellige middag. Het was inmiddels heerlijk weer en na het maken van de groepsfoto en wat andere familiefoto’s konden we heerlijk buiten eten onder de tent bij de kiosk. Om half 9 kwamen de avondgasten binnen en kon het feest beginnen. Martin & Wilma kunnen goed dansen dus openden swingend op ‘The time of my life’ met als surprise op het einde samen met hun dansvrienden. Absoluut een van de meest geweldige openingsdansen die ik heb vastgelegd. 
   
     
Wat was het een fantastische dag.
Lieve Martin & Wilma , nog ontzettend veel gelukkige jaren samen!

 

Trouwlocatie: Buitensociëteit Bowling de Worp

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Rinet Brinks

Make up & haar: Joyce Beautysalon, Deventer

Jurk:   Princess, Apeldoorn

Pak : Suit Supply , Wilp

Taart : Lentelink

DJ: Wil Jan Keizer

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?