Rens & Jiske

aug 25, 2023

Terwijl de regen in grote hoeveelheden uit de lucht kwam reed ik richting Hoog Holten. Ik dacht nog: “Nou lekker Karin, jij roept altijd dat je altijd geluk hebt met het weer, maar dat kan vandaag wel eens lastig gaan worden! “ Gelukkig trof ik in de Forest room een ontspannen bruid die samen met vriendin Judith en haar moeder mooi werd gemaakt door kapster Lisette.

Nadat de vows nog even werden doorgenomen en het haar & ook de make up helemaal klaar was,  ging ik een paar deuren verder waar bruidegom Rens samen met vriend Robert zijn mooie outfit aantrok.  

 

Ondertussen had het fantastisch flexibele personeel van Hoog Holten onder leiding van Hanneke besloten om toch een trouwplek buiten te creëren aansluitend bij het terras aan de achterkant. Prachtige bloemen en een antiek trouw bankje stonden klaar onder 2 grote parasols omringd met lampionnen. Op het gras lagen prachtige kleden , waar niet veel later de bruid aan de hand van haar vader kon worden weggeven aan haar Rens.

De ceremonie was ontspannen en mooi. De vows maakten het helemaal af. Wat zijn Rens en Jiske blij met elkaar. En onder toeziend oog van hun familie en beste vrienden volgde even later het overtuigende JA woord!

 

 

Na het tekenen van de akte werd de trouwlocatie snel omgetoverd en konden we de rest van de middag in de tuin doorbrengen. Toch nog enorm geluk met het weer!

Na het aansnijden van de taart en het proostmoment met prosecco volgden de felicitaties. Het blijft altijd zo’n mooi moment om te zien hoe blij iedereen is voor het bruidspaar.

Na het maken van de groepsfoto’s volgde een hilarisch stukje ‘Even tot Hier’ van de zus en nicht van de bruid , een een stukje  met oude foto’s van de ouders en een speech van hun getuigen.

 

Rond etenstijd vertrokken de gasten naar de serre waar een heerlijk diner volgde, terwijl de regen perfect getimed nu met bakken uit de lucht kwam.

Om 8 uur arriveerden de avondgasten en werd er de hele avond gedanst op de dansvloer in de kelder van Hoog Holten.

              

Lieve Rens & Jiske

Het was een feestje om jullie dag vast te leggen.

Ontzettend veel geluk samen!

 

 

 

 

Locatie                                                                      Hoog Holten

Babs                                                                          Maarten Dommerholt

Jurk                                                                           Wed2BE Arnhem

Pak                                                                            Only for Men

Bloemen                                                                   Bloemstylist Rosas Holten

Taart                                                                         My Kitchen Playground

Ringen                                                                      Juwelier van Soest

Haar & Make up                                                       Beauty by Lisette

Muziek                                                                       DJ Mike (avond)

 

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?