May & Annemarie

mei 12, 2023

Na jaren samen, 2 prachtige kinderen rijker, was vandaag DE dag waarop May & Annemarie volmondig “JA” tegen elkaar zeiden. De dag begon thuis in Deventer waar toen ik binnenkwam Renate van Partyloox al druk bezig was met het haar & de make-up van Annemarie. Nadat ik dat had gefotografeerd was het eindelijk tijd voor de mannen om boven hun pakken aan te trekken. Lennart kon niet wachten om zijn mooie pak aan te trekken ….. maar natuurlijk niet voordat ik uitgebreid zijn kamer, Super Mario kalender en dino’s had bewonderd. Omdat er vandaag toch echt getrouwd moet worden gingen de mannen naar de slaapkamer waar vader en zoon elkaar helpend hun perfect bij elkaar passende outfit aantrokken. De liefde tussen die twee spat van het scherm. Wat is het toch leuk om te trouwen met kinderen erbij en dit samen te doen! 

Annemarie en dochter Emily zagen er inmiddels allebei al prachtig uit en konden niet wachten om ook hun kleding aan te trekken. Terwijl de mannen zich schuil hielden in de ene kamer, glipten de dames samen met vriendin Veena en Annemarie’s moeder de slaapkamer in om zich om te kleden. Emily in een stoer paars pak en Annemarie straalde gewoon in haar waanzinnig mooie trouwjurk. De first look was in de kamer en na nog een persoonlijk cadeautje van de kinderen en het lezen van een deel van de kaarten was het tijd om foto’s te gaan maken. Het zonnetje begon te schijnen en het was heerlijk weer. Op naar de Worp!


 

 

De fotoshoot vond plaats hebben we aan de IJsselkade & bij de Worp. In foto’s maken hadden de kids niet zo’n zin, maar lekker springen, daar waren ze wel voor in. Annemarie & May zagen er zo mooi uit en met de Lebuïnuskerk en de IJsselkade van Deventer op de achtergrond was het een plaatje! Na een broodje was het tijd om nu echt te gaan trouwen.


 

 

May & Annemarie waren een week eerder al met een cambodjaanse ceremonie getrouwd en kwamen nu stralend en geëmotioneerd  het stadhuis van Deventer binnen. De ceremonie was persoonlijk & mooi en na een half uur klonk (na een grapje van May) overtuigend het Ja woord! 

 

 

Na een warme ceremonie in het stadhuis van Deventer, het maken van groepsfoto’s voor het stadhuis en samen foto’s maken en relaxen voor het stadhuis vertrok iedereen naar de Buitensociëteit. Na een toost en het smikkelen van de heerlijke taarten van Zoete Geit volgde een gezellige ontspannen middag in de zon. De kinderen konden bowlen en heerlijk spelen in de speeltuin. Na een heerlijke, zonnige middag volgde een lekker buffet en een gezellig feest!

 

Lieve May & Annemarie,
Ik heb genoten van jullie dag! Ontzettend veel geluk gewenst samen!

 

Trouwlocatie: Stadhuis Deventer

Feestlocatie : Buitensociëteit Bowling de Worp

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Joke van Soest – Pattij

Jurk:  Tres Chique

Pak : Suit Supply

Bloemen : Duivenvoorde

Taart: Zoete Geit

Muziek: Zero Time

Haar & Make Up: Partylooxx

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?