René & Rozan

jul 7, 2023

Van een bruiloft komt een bruiloft zeggen ze en zo leerde ik via een ander bruidspaar René en Rozan kennen. Het klikte meteen. Voor de bruiloft spraken we elkaar 2x online om alles goed door te nemen voor hun grote dag en volgden we elkaar op social media waardoor ik het idee dat dat ik ze al heel goed kende, terwijl we elkaar nog nooit in levende lijve hadden ontmoet. Met Rozan als super georganiseerde bruid was alles van tevoren keurig vastgelegd in een mooi draaiboek en reed ik 9 juli ’s ochtends vroeg richting het mooie Dalfsen. De boerderij van Rozans ouders ligt aan de Overijsselse Vecht. In de keuken was Eline al druk bezig met haar & make up en was het gezellig en ontspannen. Precies op tijd kwam René samen met zoon Joris aan in een prachtige lichtgroene oldtimer. Na de first look liepen we samen over de dijk naar de plek aan de oever van de Vecht waar ze een prachtig plekje hadden gemaakt om te trouwen. Aan alle details was gedacht. Dit kan niet anders dan geweldig worden!
Voor de fotoshoot reden we samen met ouders & kinderen naar de overkant om op het landgoed van Huize den Berg. Zoon Joris had energie voor 10 en rende vrolijk voor ons uit, terwijl dochter Nola op de arm van opa rustig toekeek. Het licht in het bos was prachtig. We maakten mooie foto’s met hun ouders en de kinderen. Altijd fijn om dit voor het feest echt begint samen te doen.  

Na de fotoshoot was het voor mij tijd om te lunchen op de trouwplek terwijl de gasten arriveerden. Zij dachten dat Rozan en René zouden komen aanrijden maar niets was minder waar. Zij waren even verderop in Dalfsen in een bootje gestapt om gevaren door haar 2 broers als verrassing aan te komen via het water! Met een juichende Joris voor in het bootje gingen ze aan land, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand het paar verwelkomde. Na een paar tranen van geluk en knuffels van vrienden & familie ging iedereen zitten en begon de ongedwongen ceremonie. Nola zat heerlijk bij papa en mama op schoot, terwijl Joris druk in de weer was met een bellenblaas apparaat, wat natuurlijk 10x cooler was dan het huwelijk van je ouders 😉 Trouwen met kinderen is zo leuk, vooral als je het zo los kunt laten als dit stel. Al moest de kleine rakker nog wel even door een snel sprintende oom Ritger gered worden toen hij te dicht bij de waterkant kwam.
Na het jawoord en het tekenen van de akte was het tijd voor een proost moment en daar had iedereen met dit warme weer wel zin in. Terwijl de zon uitbundig scheen maakten we groepsfoto’s. Wat een gezelligheid! Als je droomt van zo’n dag, op deze plek en alles wat je in je hoofd hebt wordt werkelijkheid, dan is dat zo’n geluk! Het was genieten geblazen, ook voor mij. Samen met de aardige cameraman Lammert kon ik alles goed vastleggen en heel fijn samenwerken.  

 

   
     
Na een uurtje was het tijd om een stukje te gaan rijden of fietsen richting de Mol, waar de receptie en het feest zou worden gehouden. Slingerend over de dijk was het een prachtig gezicht zo met zijn allen achter de groene oldtimer aan. Bij de Mol arriveerden al snel de overige gasten en begon de middag met een heerlijk stuk taart en een leuke krant met allemaal wetenswaardigheden over René & Rozan. De vriendinnen deden nog een leuke quiz en verder was het binnen en buiten heel gezellig.
   
     
Wat was dit een unieke bruiloft. Ik vond het enorm leuk om jullie trouwfotograaf te zijn!
Lieve René & Rozan, nog ontzettend veel gelukkige jaren samen met Joris & Nola!

 

Trouwlocatie: erf van de boerderij van de ouders van Rozan

Feestlocatie: Restaurant Zalen De Mol, Zwolle

Videograaf: Lambert Grolleman

Ambtenaar van de burgerlijke stand:  Johannes Rietman

Haar & Make up: Look hair, Eline Kampman

Jurk: Dynasty, Zwolle

Pak : Dstrct 38, Zwolle

Ringen: Lucardi

Bloemen: Mariejans Fleurboetiek, Dalfsen

 

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?