Individuele begeleiding

Sinds 2018 begeleid ik voor Ferm, Pactum, WMO of Jeugdhulp via een PGB kinderen uit het Voortgezet & Middelbaar Onderwijs die een extra steuntje of een luisterend oor kunnen gebruiken.

Om samen:

Te kijken naar wat wel loopt en wat je graag zou willen veranderen

Te kijken welke stappen daarvoor nodig zijn en hoe je dat kunt bereiken

Jouw leerproces te bekijken en te optimaliseren

Te praten over dingen die je dwars zitten

Kortom… Ik ondersteun je niet alleen op schoolgebied, maar ook op sociaal vlak. Ik loop een tijdje met je mee om je een steun in de rug te geven & een zet in de goede richting. Soms kijk en overleg ik ook samen met school wat er gedaan kan worden om het onderwijs meer ‘passend’ te maken. Ik ontmoet jou thuis, op school of we gaan samen op pad. Ik probeer te doen wat werkt, wat nodig is en wat bij jou past, zodat je het daarna zelfstandig kunt. Ik ben zeer flexibel in mijn werktijden en ook goed bereikbaar via what’s app, zodat kleine problemen direct kunnen worden geuit & vaak opgelost en ze niet opstapelen tot een Mount Everest van stress. 

Ik weet qua theorie en persoonlijke ervaring meer over hechtingsproblematiek, (faal)angst & oorzaken van en omgaan met negatief gedrag. Op deze site lees je wie ik ben

Toen ik voor het eerst over Karin hoorde sloeg ik een diepe zucht…… wéér een of andere troela die mij wel even dacht te kunnen helpen.  Dit zorgde ervoor dat Karin bij mij met 5-0 achterstand begon, terwijl ik haar nog nooit had ontmoet en verder niets van haar wist. Ik weet niet hoe ze het heeft gedaan, maar tijdens onze kennismaking heeft ze binnen 3 minuten van een 5-0 achterstand een 10-0 voorsprong gemaakt. Karin is niet een van de zoveel hulpverleners hulpverleners, Karin is gewoon Karin. Een hele warme vrouw, die allereerst heel gezellig & lief is en geen nee zegt tegen een lolletje. Daarnaast weet ze als geen ander wat ze moet zeggen om je net even over een bepaalde drempel te helpen, waardoor je meest onmogelijke doelen opeens mogelijk worden, en ja… ook ik ben dus geslaagd ! Wanneer je zelf ook maar een klein beetje inzet toont, krijg je daar het tienvoudige voor terug (denk aan wanhopige ‘ik zie het niet meer zitten’ appjes midden in de nacht die binnen 10 minuten met een geruststellend antwoord worden gestild). Ze geeft écht om jou als persoon, jouw doel wordt haar doel.  Karin geloofde in mij en heeft me het zelfvertrouwen gegeven wat ik miste om de laatste stappen naar dat diploma te zetten. Dat is iets wat ik niet alleen voor het examen, maar voor altijd zal meenemen en waar ik haar eeuwig dankbaar voor ben!

“Ik heb vroeger zoveel gepraat met mensen en nu Karin mijn coach is heb ik eindelijk iemand die me echt heeft geholpen. Karin is open en luistert altijd naar je. Het is veel fijner dan als je therapie hebt. omdat Karin geen oordeel heeft. Ik dacht eerst van ‘Ik heb er totaal geen zin in, het is vast weer iemand die het altijd beter weet enzo.’, maar het was juist precies het tegenovergestelde. We hebben gepraat over dingen waar ik het moeilijk mee heb en ze heeft me ook geholpen met school en nu ben ik over naar 4 Mavo! Ik kan Karin altijd appen en bellen, dat is ook heel erg fijn.”

Voor we samen starten maken we eerst kennis om te kijken of het klikt. Pas dan kunnen we samen resultaten boeken.
Wil je meer weten of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

“Wil jij meer informatie?”

Neem geheel vrijblijvend contact met me op en we kijken wat ik voor jou kan betekenen!