Individuele begeleiding

Sinds 2018 begeleid ik voor Ferm kinderen uit het Voortgezet & Middelbaar Onderwijs die een extra steuntje of een luisterend oor kunnen gebruiken.

Om samen:

Te kijken naar wat wel loopt en wat je graag zou willen

Te kijken welke stappen daarvoor nodig zijn en hoe je dat kunt bereiken

Jouw leerproces te bekijken en te optimaliseren

Te praten over dingen die je dwars zitten

Kortom… Ik ondersteun je niet alleen op schoolgebied, maar ook op sociaal vlak. Ik loop een tijdje met je mee om je een steun in de rug te geven & een zet in de goede richting. Ik weet qua theorie en persoonlijke ervaring meer over hechtingsproblematiek, (faal)angst & oorzaken van en omgaan met negatief gedrag. Op deze site lees je wie ik ben

“Ik heb vroeger zoveel gepraat met mensen en nu Karin mijn coach is heb ik eindelijk iemand die me echt heeft geholpen. Karin is open en luistert altijd naar je. Het is veel fijner dan als je therapie hebt omdat Karin geen oordeel heeft. Ik dacht eerst van ‘Ik heb er totaal geen zin in, het is vast weer iemand die het altijd beter weet enzo.’, maar het was juist precies het tegenovergestelde. We hebben gepraat over dingen waar ik het moeilijk mee heb en ze heeft me ook geholpen met school en nu ben ik over naar 4 Mavo! Ik kan Karin altijd appen en bellen, dat is ook heel erg fijn.”

Voor we samen starten maken we eerst kennis om te kijken of het klikt. Pas dan kunnen we samen resultaten boeken.
Wil je meer weten of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

“Wil jij meer informatie?”

Neem geheel vrijblijvend contact met me op en we kijken wat ik voor jou kan betekenen!