“Brein, Mindset & Pedagogisch Klimaat”

Training voor iedereen die professioneel te maken heeft met lastig gedrag van kinderen

In iedere klas zitten leerlingen waar je je als leerkracht zorgen over maakt. Kinderen die lastig gedrag vertonen in de klas of daarbuiten en vaak ook cognitief niet uit de verf komen. Wat kun je daarmee? Hoe doe je dat & wanneer?

De interactieve training ‘Brein, Mindset & Pedagogisch Klimaat’ maakt de koppeling tussen theorie en praktijk. Biedt achtergrondkennis over hoe kinderen leren, wat er nodig is voor de juiste mindset en vooral wat een kind het meest nodig heeft van jou als leerkracht. Een training die je een andere kijk biedt op leren en die je tools geeft waarmee je direct aan de slag kunt.

“Kortom: een training die werkt ……
voor jou en je leerlingen! “

Deze training wordt gegeven door Karin Lagerweij: 18 jaar onderwijservaring en sinds 2014 werkzaam als ‘Ik leer leren’ trainer & coach met een eigen praktijk Piece of Kate.

Karin heeft naast veel theoretische kennis ook ruime praktijkervaring met vertrouwen in de klas als basis voor het kunnen leren. Iemand die zowel leerkracht, trainer & ouder is. Die combinatie maakt deze training uniek!

De basistraining wordt gegeven op jullie locatie, duurt een dagdeel en is uit te breiden tot een volledige studiedag. Kosten zijn afhankelijk van de duur van de training, het aantal deelnemers en de reiskosten.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over de training?

Wat professionals zeggen over mijn training:

“Karin Lagerweij heeft op onze school ouders tijdens een ouderavond en medewerkers tijdens een studiedag meegenomen in haar visie op de ontwikkeling van jongeren. Het verhaal dat ze vertelt is haar verhaal; het gaat over Karin, haar kinderen, haar ervaringen, haar leven en alles wat daarmee samen hangt. Ze weet dat verhaal te transformeren naar het onderwijs en met deze persoonlijke voorbeelden kleur geven aan haar boodschap. Dat werkt erg inspirerend.

Karin is uitnodigend. Ze weet te boeien, ze staat open voor inbreng van anderen en kan – waar nodig – gemakkelijk schakelen in haar verhaal. Zowel ouders als medewerkers waren enthousiast over haar presentatie. Karin vertelt een ‘echt’ verhaal.”

Piet Oosting, directeur Veluws College Twello

“Wat heb ik genoten van jouw super inspirerende en verrassende presentatie. Ik ben weer even wakker geschud. Jouw openheid & eerlijkheid maken het enorm boeiend om naar te luisteren en ik bekijk sommige van mijn leerlingen nu toch met andere ogen, waardoor ik weer mogelijkheden zie hoe we het gedrag misschien kunnen veranderen. Heel fijn & leerzaam.”

Deelnemer Masterclass Uitdagend gedrag voor de Nationale Raad Zwemveiligheid , april 2019

Overige Trainingen

Naast de training “Brein, Mindset & Pedagogisch Klimaat” geef ik ook trainingen over:

E

Boosheid

E

(Faal) Angst

E

Emotieontwikkeling & Omgaan met emoties

E

Communicatie met kinderen

Ik heb deze trainingen de afgelopen jaren gegeven aan leerkrachten in het basis- en speciaal onderwijs,  buiten- & tussenschoolse opvang, peuterspeelzalen en zwemleraren. Ook geef ik ouderavonden over deze onderwerpen.

Het is mogelijk een training op maat te maken voor jouw doelgroep.
Neem geheel vrijblijvend contact met me op en we kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Wat professionals zeggen over mijn training:

“Piece of Kate heeft voor ons de studiedag georganiseerd.  Het was een erg leerzame dag waarin theorie en oefeningen elkaar afwisselden. Vooraf hadden wij een lijst met vragen gemaild en deze vragen zijn gedurende de dag  allemaal behandeld. Daarnaast was er voldoende tijd voor vragen.

Karin hartelijk dank namens iedereen van Ut Trepke voor de erg leuke en leerzame studiedag

Herma Ruijsch, eigenaar kinderdagverblijf Ut Trepke

“Meer informatie?”

Neem geheel vrijblijvend contact met me op en we kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Lees mijn blogs over dit onderwerp