Welkom op de website van Piece of Kate Trainer / Coach

Op deze site kun je alle informatie vinden over de coaching en trainingswerkzaamheden van Karin Lagerweij, het gezicht achter Piece of Kate.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht en later kinder- en opvoedcoach, richt ik mij de laatste jaren vooral op het geven van trainingen & webinars. Aan leerlingen, leerkrachten, ouders en aan professionals die werken met kinderen of jongeren.

Het onderwerp varieert, maar heeft altijd te maken met leren en alles wat daarbij komt kijken. Of het nu gaat om een training over plannen, motivatie, stress of mindset, ik heb verschillende trainingen beschikbaar en kan die altijd aanpassen aan de doelgroep en hulpvraag. Op die manier sluit de training altijd aan bij dat waaraan behoefte is. 

Het is mijn passie om ook met professionals te kijken naar lastig gedrag dat je soms tegenkomt in het werken met kinderen/jongeren. Wat maakt dat het gedrag er is? Hoe kun je achter het gedrag kijken en daar de oplossing vinden om samen door te gaan? Zodat het niet alleen voor het kind, maar ook voor jou fijner wordt. 

Ik ben sinds 2014 gecertificeerd Ik Leer Leren trainer en geef deze training op basisscholen en op het Voortgezet Onderwijs. In verband met een te volle agenda, ben ik helaas gestopt met het individueel geven van deze training. 

Ook coach & begeleid ik jongeren uit het Voortgezet- en Middelbaar Onderwijs met multiproblematiek. Dat vind ik geweldig om te doen! Ik loop mee, kijk wat nodig is en schakel tussen school en thuis om op die manier een impasse te doorbreken en samen te kijken hoe een jongere vooruit kan gaan.

Samengevat is het niet alleen mijn missie om het leren & leven van jongeren een duwtje in de bij hem of haar passende richting te geven, maar ook om meer begrip & kennis over te brengen aan iedereen die met kinderen werkt.

Neem een kijkje onder het kopje van jouw interesse in de balk hierboven. Mocht je na het lezen interesse hebben of heb je een vraag, neem dan gerust contact met me op.

 

Karin

Mijn naam is Karin Lagerweij, bouwjaar 1974,  getrouwd met Jakob en moeder van 2 prachtige zoons. Zolang ik me kan herinneren wilde ik juf worden. Ik heb 18 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt als leerkracht op een basisschool, tot ik in april 2014 Piece of Kate begon. Ik begeleid kinderen van 8-22 jaar en geef trainingen over alles wat met kinderen/jongeren  & leren te maken heeft.

Meer weten over het gezicht achter Piece of Kate?

Wil je meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.