Trainer / Coach 

Welkom op de site van Piece of Kate Trainer / Coach.

Piece of Kate biedt trainingen & ouderavonden over allerlei onderwerpen die met kinderen & jongeren te maken hebben,  geeft individueel of in groepen de “Ik Leer Leren” training, biedt ondersteuning op maat aan jongeren én werkt vanuit een eigen praktijk in Wilp als kinder- en opvoedcoach.

Op deze site is veel informatie te vinden. Mocht je na het lezen interesse hebben of zijn er na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact met me op.

 

$

Trainingen, webinars & ouderavonden over allerlei onderwerpen die met kinderen & jongeren te maken hebben

$

Individuele begeleiding aan jongeren

$

"Ik leer leren training"

$

Kinder- & opvoedcoaching

Ieder kind kan leren! Maar hoe doe je dat? Op school worden bergen werk verzet als het gaat om het bijbrengen van kennis aan leerlingen. En voor wie een bepaald vak extra aandacht wil geven, bestaat er bijles. Maar leren, hoe doe je dat eigenlijk? Hoe onderscheid je hoofd- en bijzaken? Hoe zorg je dat je langere tijd geconcentreerd blijft? En hoe blijf je gemotiveerd? Onder andere hiervoor is de training ‘Ik leer leren’ ontwikkeld.

Meer weten? 

Boosheid, verdriet of bijvoorbeeld (faal)angst kunnen de ontwikkeling van een kind lelijk in de weg zitten. Voor je het weet zit je in een negatieve spiraal: thuis, bij vriendjes of op school.

Soms hebben kinderen een steuntje in de rug nodig of een zet in de goede richting. Maak dan een afspraak met de kindercoach!  Ik bied professionele ondersteuning met een oplossingsgerichte aanpak. Of het nou gaat om een 8- jarige of een jongere, leer- of gedragsproblemen, op school, thuis of met vrienden …. Voor alle grote en kleine vragen kun je bij mij terecht.

Karin

Mijn naam is Karin Lagerweij, bouwjaar 1974,  getrouwd met Jakob en moeder van 2 prachtige zoons. Zolang ik me kan herinneren wilde ik juf worden. Ik heb 18 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt als leerkracht op een basisschool, tot ik in april 2014 Piece of Kate begon. Ik begeleid kinderen van 8-18 jaar & hun ouders en geef trainingen over alles wat met kinderen & leren te maken heeft.

Meer weten over het gezicht achter Piece of Kate?

Wil je meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.