Gerwert & Jeannine

mei 27, 2022

Met een prachtige 18 jarige dochter en beide ouders nog gezond was dit het perfecte moment voor Gerwert om Jeannine na jaren samen zijn ten huwelijk te vragen.
De zon scheen al uitbundig toen ik om 08.15 uur de straat van het bruidspaar in reed. Jeannine was bijna klaar met de make up en was in haar eigen salon samen met kapster Evelien al druk bezig om haar haar perfect te krijgen. Ondertussen had Gerwert honger en besloot hij dat dit een goed moment was om relaxed lopend in zijn boxershort een pizza in de oven te mikken.
Wat een geweldig begin van de dag!

 

Na het aankleden volgde de first look voor het huis dat prachtig was versierd door de buren & vrienden. Gerwert zag er super cool uit in zijn prachtige pak met pet en Jeannine straalde in haar waanzinnig mooie trouwjurk. De portret foto’s hebben we gemaakt op de prachtige boerderijen van hun ouders. Na een lekker broodje bij de ouders van Jeannine was het tijd om nu echt te gaan trouwen.

 

 

Op een rode oldtimer trekker gereden door broer André kwam het prachtige stel met een biertje in de hand aan bij de dorpskerk in Wilp.  Babs Hedwig Peters en alle gasten stonden buiten om ze te ontvangen. Op lekker bij hen passende muziek kwamen eerst Gerwert & Naomi binnen waarna Jeannine werd weggeven door haar vader. De dienst was ontspannen en na het jawoord volgde een gezellige middag met taart, borrel, bbq en vooral ontzettend veel gezelligheid. Wat een prachtige plek achter de kerk onderaan de dijk in Wilp en wat zag het er allemaal fantastisch gedecoreerd uit.


 

 

Waar veel bruidsparen in de stress zouden schieten als de gehuurde bus niet komt opdagen om al je daggasten van Wilp naar Bathmen te brengen, werd hier samen vlot wat geregeld. Met eigen auto’s en wat improviseren en vooral niet moeilijk doen (12 man op de grond in een busje ?) kwamen alle gasten toch nog op tijd aan bij Boode waar na een welkomstdrankje het feest losbarstte met heerlijke muziek van DJ Sander gevolgd door Kabaal & the Streets. Heerlijke muziek, de dansvloer vol en een zaal vol gezelligheid. Wat een feest en wat een fantastische afsluiter van een topdag!

 

Lieve Gerwert & Jeannine,
Ik heb genoten van jullie dag! Ontzettend veel geluk gewenst samen!

 

Trouwlocatie: Dorpskerk Wilp

Feestlocatie : Boode Bathmen

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Persoonlijk Huwelijk, Hedwig Peters

Aankleding locatie Wilp: Brink verhuur . Deventer samen met Yvonne Achterkamp & vrijwilligers Dorpskerk Wilp

Jurk:   De Blauwe Hoeve, Apeldoorn 

Pak : Urban Bozz, Breda

Bloemen : Flora Inn Bathmen

Taart: De Kribbe, Wilp

Muziek: The Streets, Kabaal, DJ Sander

Haar: vriendin Evelien

Make up: vriendin Leontine 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?