Ian & Roân

apr 6, 2019

Een bruiloft bij het sprookjesachtige Kasteel Maurick in Vught. Met een ophaalbrug, prachtige torens, een waanzinnig mooie binnenplaats en een super fotogenieke tuin & oranjerie. En dat op 6 april 2019, een prachtige lentedag. Terwijl de mannen zich omkleden in hun kamer wordt alles klaargezet voor de ceremonie in de Oranjerie. Wat een waanzinnig mooie lichte ruimte. Met prachtige bloemen, kleine boeketjes & ballonnen langs de loper. Op iedere stoel ligt het programma en een tissuedoos al klaar. Terwijl Tim Dawn met Marc Cobben aan het inzingen is, maken we wat foto’s van het bruidspaar en hun prachtige dochter buiten rondom het fotogenieke kasteel.

De gasten komen aan en worden in de tuin ontvangen tot om 13.00 uur de ceremonie begint. De gasten hebben het bruidspaar nog niet gezien en om dat als verrassing te houden brengen de mannen hun laatste vrijgezelle minuten met Roâns 87 jarige vader en dochter Natalie door ….. op het invalidetoilet ;-). Als hun nummer “All of me” begint strooit bruidsjonker Sepp rozenblaadjes, wordt Roân weggeven door zijn vader en Ian door zijn dochter. Het is zo bijzonder. De ceremonie wordt geleid door Edwin, een van hun beste vrienden. Het is super bijzonder, intiem, grappig en emotioneel. Als de mannen hun geloften uitspreken is iedereen ontroerd.

Na de ceremonie is er een borrel met heerlijke taarten van Coffeelicious. Het is inmiddels definitief prachtig weer dus de geplande jambee workshop kan heerlijk buiten worden gegeven. Het is echt geweldig om alle leeftijden en zoveel nationaliteiten woordeloos zoveel plezier met elkaar te zien hebben. Na nog een drankje in de tuin is het tijd voor een weergaloos diner in de Prins Hendrik zaal waarna de dag meteen doorloopt in een dansfeest in de Oranjerie.  

Lieve Roân, Ian & Natalie, wat was het een onvergetelijke dag!  Ontzettend veel geluk samen!

 

Locatie : Kasteel Maurick Vught
Taarten :  Coffeelicious Dordrecht
Saxofoon: Marc Cobben

Gitaar & Zang : Tim Dawn

Grafisch ontwerp:  Piece of Jake

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?