Jip & Aline

aug 28, 2021

Ik ontmoette Jip & Aline een jaar voor hun bruiloft bij de Open Top trouwlocatie op de Buitensociëteit in Deventer. Het was nog wel even spannend met alle Corona toestanden, maar gelukkig kon hun trouwdag, helaas wel zonder avondfeest, toch doorgaan.

Toen ik om 08.30 uur aankwam in Twello bij het ouderlijk huis van Aline, zat de bruid al ietwat zenuwachtig in de stoel van kapster Stacey. Gelukkig kwamen zus Nicolle en beste vriendin Beau al snel binnen voor hun haar & make up en werd het een hele gezellige morgen. Aline gaf hen een bijzonder sieraad als aandenken dat zij haar getuigen zouden zijn die dag. De honden Frits & Lilo hielden alles nauwlettend in de gaten en voor we het wisten was het tijd om de jurk aan te gaan trekken. Die was amper aan en daar zagen we Jip in een waanzinnig mooie Jacquar aan komen rijden. De trainer van de jeugd van Go Ahead Eagles ging met zijn familie en Alines familie in de prachtige tuin staan, waar hij niet veel later zijn bruid voor het eerst zag. Wat een prachtig paar!

 

 

Na een paar lekkere broodjes en een dikke knuffel van neefje Kian, vertrokken we naar het oude centrum van Deventer voor een fotoshoot.

Iets voor drieën stonden alle daggasten al te wachten bij de Buitensociëteit. De pupillen van Jip hadden ballonnen in de club kleuren en waren allemaal in tenue. Toen Jip zijn bruid uit de auto hielp stond hun hond Lilo al kwispelend te wachten.

Charlotte Rutgers-Latour, bijzonder ambtenaar van de Burgelijke Stand in Deventer, opende de ceremonie waarna Jip & Lilo samen aan kwamen lopen, iets later gevolgd door Aline die werd weggegeven door haar vader. Beide oma’s hadden een half hart en een ring en maakten daar samen 1 hart van, waarna de ceremonie kon beginnen. Die was echt prachtig en emotioneel.

Tijd voor taart…dachten ook Lilo & Frits na alle felicitaties! Het werd een enorm gezellige, ongedwongen middag in de tuin. Om 5 uur ging de bbq aan. Tijdens het eten werden er mooie woorden gesproken en waren er leuke stukjes van de vrienden. Stil zitten is niet Jips hobby, dus niet veel later was de bruidegom met Lilo en zijn vrienden druk aan het voetballen in de tuin. Na een overheerlijk toetjes buffet en een paar heerlijke dansnummers, zat de dag er voor mij op.

 

 

Lieve Jip & Aline, heel veel geluk samen!

 

Locatie                                                        Buitensociëteit Bowling, de Worp

Babs                                                            Charlotte Rutgers-Latour

Jurk                                                             Beijer Besselink, Beltrum

Pak                                                              Suit Supply, Wilp

Bloemen                                                      Bodhi, Diepenveen

Taart                                                            Bloem op de taart, Zutphen

Ringen                                                         Weltevreden Juweliers, Twello

Haar & Make up                                         Stacey Schonenberg

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?