Sarien & Kenneth

mrt 18, 2022

Hoe stralend kan een bruidspaar zijn! Wat een dag …. de prachtige trouwdag van Sarien & Kenneth. Toen ik aankwam bij de bruid zaten de gordijnen dicht, want Ken was zich aan het klaarmaken aan de overkant en die mocht natuurlijk nog niets zien. De sfeer was super relaxed en we hebben enorm gelachen met beste vriend Niels en vriendin Ellen. Na een lekker broodje liep ik samen met de videograaf en een berg broodjes naar de overkant, waar ze zich verbaasd afvroegen hoe ‘team overkant’ dacht dat zij überhaupt iets door hun keel konden krijgen. De liefde was ook hier enorm voelbaar. Wat een geluk als je zulke fijne mensen om je heen hebt!
Ken vertrok met vriend Joop alvast naar Sizzles zonder zijn bruid te hebben gezien. Terwijl de gasten plaats namen in de prachtige sfeervolle zaal kwamen eerst Joop & Ken binnen gevolgd door beide ouders en de bruidskinderen. Ik heb zelden zo gelachen als toen bruidsjonker Dirk op ‘My baby got sauce’ van Magic Mike super sexy rozenblaadjes de lucht in gooide. Terwijl de babs nog dubbel lag van het lachen werd dit moment alweer gevolgd door de stralende bruid die al binnenkomend werd toegezongen door haar vriendinnen. Wat een fantastische entree.
De ceremonie was mooi en persoonlijk. Er waren speeches, er werd gitaar gespeeld, gezongen (heel mooi en hilarisch vals 😉 en de hele middag was net als het weer stralend. Wat een geluk!

In een supergave zwarte Citroën DS cabrio werd het nog immer stralende paar uitgezwaaid door hun gasten en reden ze naar Paleis het Loo. Daar hebben we foto’s gemaakt en begon het diner in de Prins Hendrik Garage.

Ken & Sarien hadden voor alle gasten een persoonlijk briefje gemaakt met een foto van hen en de gast erbij. Wat een warm begin van de avond. Tijdens het diner waren er mooie speeches en meteen erna kwamen de avondgasten en begon een spetterend feest. En een echt feest is natuurlijk niet compleet zonder opblaas dieren en lichtstaven 😉

 

Lieve Sarien & Ken. Ik heb enorm genoten van jullie dag en wens jullie nog ontzettend veel geluk samen!

 

Trouwlocatie: Sizzles at the park, Apeldoorn

Locatie diner / feest : Prins Hendrik Garage, ’t Loo Apeldoorn

Ambtenaar van de burgerlijke stand: Helga Rijke , Apeldoorn

Jurk:  D’Amore bruidssalon, Arnhem

Pak : Suitsupply Wilp

Bloemen : FloraDesign, Apeldoorn

Ringen: Goudwerk, Zwolle

DJ: De vriendelijkste DJ, Leusden

Haar: Marieke Kooijmans

Make up: Art in the Attic, Apeldoorn

Video : Dimar Kuijl van Beeldbepalend.com

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?