Thamar & Moniek

jul 13, 2019

Hun waanzinnig originele – door Marjan Vugs ontworpen – trouwkaart lichtte al een tipje van de sluier op. Hoe bijzonder zou deze trouwdag worden! De kaart, met de plattegrond van de locatie waar hun Lovefest zou worden gehouden aan de ene kant & het verhaal van het super romantische aanzoek van Moniek op de andere kant, maakte dat ik een jaar van tevoren al zin had in deze trouwdag!

Terwijl ik naar het huis van Thamar & Moniek reed kwam ik Moniek al tegen in de oude Opel Manta, die ze met een beetje hulp gelukkig weer aan de praat had gekregen. Thamar zat vrolijk & relaxed al in de krulspelden en werd door Lianne van Koolman Kappers omgetoverd in een prachtige bruid. Toen haar haar & make up klaar waren reed ik gauw naar het huis van de ouders van Moniek, waar “collega, vriendin, ceremoniemeester en vooruit ook nog make up & haar styliste” Machteld al druk bezig was. Monieks nagels werden gelakt door vriendin My en toen was het tijd om samen met haar ouders haar mooie jurk aan te trekken….met natuurlijk groene All Stars! Wat een gave bruid!

 

Gauw weer terug naar Thamar die al ongeduldig stond te wachten om eindelijk haar jurk samen met haar moeder te gaan aantrekken. De momenten en blikken op zulke momenten, die maken dat ik zooooooooo hou van bruiloften fotograferen!

 

Om 12 uur kwam Moniek aanrijden en na de ontmoeting en een broodje in de tuin, vertrokken wij met zijn 3en naar de Worp om na het maken van wat foto’s bij de IJssel met het pontje naar de overkant te gaan om ook in de binnenstad van Deventer foto’s te maken.

De meiden waren een ware attractie. ‘Ze lijken wel prinsesjes!’ fluisterde een meisje.  ‘Zijn ze echt?’ Onderwijl foto’s makend liepen we met heel veel ‘oh’s & ah’s’ en felicitaties door de mooiste straatjes van Deventer. Op naar de Hip! Want Thamar danst altijd op de bar en hoe gaaf is het dan om dat vandaag ook in trouwkleding te doen!

Na nog een paar mensen flink te laten schrikken met een confetti kanon op de Brink, liepen we vlug terug naar het pontje om op tijd te zijn voor het Lovefest!

 

Het Roderijk, huis & waanzinnige tuin van vrienden van het stel, was omgetoverd tot waar festival terrein. Vrienden en familie hadden de tentjes al opgezet, foodtrucks stonden klaar om iedereen van sushi, saté, friet of poffertjes te voorzien, er was een springkussen voor de kids, een tent voor het feest en langs de rand was een prachtige plek gemaakt om te trouwen! Wat een werk om dit allemaal te regelen, maar wat ontzettend mooi en gaaf!

 

De ceremonie was zoals eigenlijk de hele dag. De kinderen gingen lekker hun eigen gang terwijl Hedwig Peters vertelde hoe Thamar & Moniek elkaar hadden leren kennen. Daarna volgden 2 emotionele speeches waarbij volgens mij niemand het droog hield. Het is zo mooi om getuige te zijn van 2 mensen die zó blij zijn met elkaar.

 

Na het aansnijden van de taart was het tijd voor de felicitaties, mooie woorden van My & Mirthe, een optreden van Susanne, borrelen en natuurlijk lekker eten bij alle foodtrucks! Mjam. Een echt festival sfeertje!

 

Het feest begon met een stukje van de ouders waarna DJ Sander de muziek startte en het feest losbarstte. Wat een gave trouwdag. Wat een stralend verliefd paar. Wat een super gave locatie.  (En wat een berg foto’s ;-))

 

 

Lieve Thamar & Moniek, het was een eer & een feestje om te doen! Ontzettend veel geluk samen!

 

Jurk Moniek                               Assepoester, Arnhem

Jurk Thamar                              Princes, Apeldoorn

Bloemen                                     Lily & Twello

Taart                                           Vriendin Saskia & Elisabeth’s taartenbakkerij van de Kribbe

Ringen                                        Edelsmederij Verweij

Zang                                           Marjan Vugs

Foto locatie                                De Hip, Deventer

Haar                                           Lianne van Koolman Kappers, Twello

Make up                                     Nicole, Beautycol, Twello

Video bruiloft                             Erik Peek

Muziek feest                               DJ Sander

Foodtrucks                                 Sate van Nan, Westrik Snack, Sushi van Exclusive Asian, Mini Pancakes

Photobooth                                Photobooth Betsie van Evenso

Koffie truck                                Kaldi, Deventer

Grafisch ontwerp                      Marjan Vugs, Thumbs Up

Locatie                                      Het Roderijk, Bathmen

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?