Tim & Tineke

mei 7, 2022

Een heel weekend met je familie en vrienden doorbrengen bij het prachtige Hoog Holten en daar trouwen op de prachtige open plek in het bos…. Hoe bijzonder is dat!
Tijdens ons (vanwege de afstand) online intake gesprek klikte het meteen tussen dit leuke paar en mij. Ze hadden alles al goed doordacht en het hele trouwfeest op hun manier en in hun kleuren thema georganiseerd. De kaart, de kleding, de aankleding bij Hoog Holten, de taart , de zelfgemaakte (!!) spellen voor de middag, alles was Tim en Tineke ten voeten uit.
Na de Getting Ready gingen we voor de first look naar het bos achter Hoog Holten. Na de ontmoeting wilden we nog een paar mooie foto’s van de kleding maken. Tim zou de jurk wel even iets opgooien, zodat hij mooi zou vallen. Dat lukte perfect ( zie foto 😉
Toen de gasten klaar zaten op de prachtig versierde open plek in het bos begon de persoonlijke ceremonie. Met Tinekes moeder Lianne als Babs, een voordracht uit de Alchemist door Tim en zijn schoonvader en het samen zingen van ‘Bridge over Troubled Water’ was het een enorme warme persoonlijke ceremonie. Met hun getuigen om hen heen zeiden ze volmondig JA!

 

De middag bestond uit heerlijk lunchen, een zalige sweet table, borrelen, spelletjes doen en vooral veel geluk & gezelligheid. Er waren speeches van Tims tweelingbroer Jelle en Tinekes broer Jan, sketches en een lied van vrienden & hun ouders. 
Na een heerlijk diner in de Garden Room begon het feest. Met een super goed op elkaar ingespeelde DJ, een live saxofonist en een zangeres was de dansvloer constant vol, terwijl schilderes Marieke live een prachtig schilderij van deze avond maakte.

 

Wat een fantastische trouwdag.
Lieve Tim & Tineke , nog veel gelukkige jaren samen!

 

Trouwlocatie: Hoog Holten, Holten

Ambtenaar van de burgerlijke stand:  Lianne Banda

Jurk:   Covers

Pak : Roka

Taart : Delicate Cakes

Ringen: Punte Juwelier

DJ, zangeres, saxofonist: Artistic Productions

Live schilder: Marieke Bekke

 

Zin om nog meer blogs te lezen en te bekijken?